MAN - Vaihtoautot

Ekoenergetyka laajentaa ja syventää yleiseurooppalaista myyntiverkostoaan toimittaakseen laitteita latauspisteoperaattoreille. Wennstrom tulee tarjoamaan puolalaisen yrityksen valmistamia tuotteita Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Wennstrom tulee tarjoamaan Ekoenergetyka DC -latausjärjestelmiä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, joissa sen yli 300 työntekijää tarjoavat neuvonta- ja asennuspalveluita yritysten ja yksityishenkilöiden käyttämiin sähköautoihin, mukaan lukien kaupalliset kalustot.

Ekoenergetyka todellakin laajentaa ja syventää yleiseurooppalaista myyntiverkostoaan toimittaakseen laitteita latauspisteoperaattoreille ja tarjotakseen myynnin jälkeistä palvelua ja julkisti syyskuussa merkittävistä jakelusopimuksista Saksaan ja Isoon-Britanniaan. Valmistaja laajentaa standardisoitujen ratkaisujen tarjontaansa sen jälkeen, kun se on rakentanut liiketoimintaansa räätälöidyn infrastruktuurin joukkoliikenteen operaattoreille sellaisissa kaupungeissa kuin Berliinissä ja Pariisissa.

"Pohjoismaiden kuljettajat saattavat olla maailman innokkaimpia sähköajoneuvojen ostajia, joten meidän on vain oltava läsnä näillä markkinoilla", sanoi Ekoenergetykan toimitusjohtaja ja perustaja Bartosz Kubik. "Yhdessä Wennstromin kaltaisen kumppanin kanssa, jolla on yli 100 vuoden perinteet, pystymme toimittamaan latausasemia, jotka auttavat vastaamaan tähän kasvavaan kysyntään, ja olemme varmoja, että pystymme myös tarjoamaan -luokan myynnin jälkeinen palvelu."