MAN - Vaihtoautot

Alfa Romeo julkistaa päivitetyt mallivuoden 2024 versiot kahdesta ikonisesta mallistaan: Alfa Romeo Giuliasta ja Alfa Romeo Stelviosta.

Giulia jatkaa vahvasti asemassaan yhtenä parhaista ajoautoista segmentissään, kun taas Stelvio tarjoaa perheille sporttisen SUV-kokemuksen.

Molempien mallien uudistuksiin liittyvät myös kolme uutta erittäin kattavaa varustetasoa: Sprint, Veloce ja Tributo Italiano.

Voimalinjavaihtoehtoja on tarjolla vain yksi kumpaankin malliin: 2,0-litrainen bensiinikäyttöinen nelosturbo, joka tuottaa 280-hevosvoimaa ja 400 Nm vääntöä. Autot ovat aina automaattivaihteisia ja nelivetoisia.

Malleissa on uusi digitaalinen mittaristo, päivitetyt tietoviihdejärjestelmät sekä aiempaa korkealaatuisemmat matkustamomateriaalit.

Alfa Romeo Giulia: kaunein ajoauto segementissään

Uudistetun mallivuoden 2024 Giulia on edelleen ajattoman tyylikäs. Mallin varustetasot ovat Sprint, Veloce ja Tributo Italiano.

Uusi valoilme pitää sisällään vakiona matriisiajovalot, jotka ovat nautinto pimeissä ajo-olosuhteissa. Lisäksi Sprint-tasoiseen Giuliaan vakiona kuuluvat mm. Alfa Q4 -nelivetojärjestelmä, aktiivinen vakionopeudensäädin, lämmitettävä ohjauspyörä, sähkösäätöiset ja nahkapäällysteiset etuistuimet.

Autossa on myös nykyaikainen Alfa Connect tietoviihde- ja navigointijärjestelmä sekä 8,8-tuumainen kosketusnäyttö. Sprintin hinnat alkavat 75 343 eurosta.

Veloce ja Tributo Italiano tuovat lisää sporttista tyyliä Giuliaan. Veloce-tason mukana tulevat mm. Q2-tasauspyörästön lukko, Brembo-jarrut ja alumiiniset vaihteenvalitsimet.

Tributo Italiano -malli on kunnianosoitus Alfa Romeon synnyinmaalle Italialle. Näiden versioiden katto on aina musta, kojelaudassa on punainen tikkaus ja istuinverhoilu on mallille erityinen. Lisäksi mukana tulevat 14-kaiuttimen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä ja Alfa Active Suspension -aktiivijousitus.

Alfa Romeo Stelvio: Urheilullinen SUV koko perheelle

Uudistetun Stelvion varustetasot ja sisällöt ovat samat kuin Giuliassa, joten lähtötason Stelvio on sekin erittäin kattavasti varusteltu. Stelvio tarjoaa yhden markkinoiden näyttävimmän ja urheilullisimman SUV:n, joka kuitenkin sopii perhekäyttöön.

Stelvion hinnat alkavat Sprint-tason 84 365 eurosta. Stelvion muiden varustetasojen sisällöt vastaavat Giuliaa.