Scania-Markkinajohtaja

Nordic Truckcenter ostaa Ivecon liiketoiminnan Malmössä 1. marraskuusta alkaen. Ivecon myynti ja huolto jatkavat Arvlövissä Ruotsissa eikä konsernin pääkonttorin muuttaminen Malmöön tuo muutosta asiakkaille.

-Nordic Truckcenter on tunnettu, kuljetusalan osaava toimija. On ilahduttavaa kertoa, että laajennamme verkostoamme heidän kanssaan, sanoo IVECO Sweden AB:n myyntijohtaja Anders Nilsson.

Nordic Truckcenter sijoittaa Malmöön laajentaakseen toimintaansa, ja luo uusia työpaikkoja niin korjaamoon, kuorma-auto- kuin varaosamyyntiin.

 -Nordic Truckcenter laajentaa nyt tuotemerkkivalikoimaansa DAFista IVECOon. Voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme myös IVECOn ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja laajaa jakeluautovalikoimaa. Näemme molemmissa kasvavat markkinat, joissa haluamme olla mukana ottamassa markkinaosuuksia yhdessä IVECO Sweden AB:n kanssa, kertoo Nordic Truckcenterin toimitusjohtaja Mattias Nilsson.

Kauppa on linjassa IVECOn Malmön alueen tavoitteiden kanssa.

-Uskon, että tämä kauppa edistää IVECOn tavoitteita tällä alueella. Haluamme kasvaa Pohjoismaissa ja yhdessä Nordic Truckcenterin kanssa pyrimme lisäämään markkinaosuuttamme etenkin biokaasuautoissamme. Nordic Truckcenter saa kaupassa IVECO Malmön koko toiminnan ja henkilöstön. Henkilöstön siirtyminen ja mukanaolo kaupassa ovat olleet tärkeitä, kertoo IVECO Nordic & Balticsin liiketoimintajohtaja Håkan Jönsson.