Scania-juhlakiertue

Vuoden 2018 parhaaksi Neste K -liikenneasemaksi on valittu Neste K Idänpää Hämeenlinnassa kauppiaanaan Paula Nikkanen. Palkinnon perusteina olivat onnistuminen asiakastyytyväisyydessä, myynnin kehityksessä sekä erinomainen menestys liiketoiminnan muutoksessa.

Paras Neste K ‑liikenneaseman tunnustus ja kunniamaininnat julkistettiin Hämeenlinnan hotelli Aulangossa pidetyssä palkintogaalassa tiistai-iltana 9.10. Mukana tilaisuudessa olivat lähes kaikki Neste K ‑kauppiaat eri puolilta Suomea.

Neste K Idänpään palkintoperusteina oli muun muassa se, että se oli yksi alkuvuoden parhaimmista myynnin kehittäjistä, jossa myös korkea keskiostos. Asiakastyytyväisyys on asemalla selkeästi yli ketjun keskiarvon ja kehittynyt erittäin hyvin viimeisen vuoden aikana Tämän lisäksi Neste K Idänpään asemakohtainen liikeidea on poikkeuksellisen hyvä ja asemalla toteutettu liiketoimintauudistus on onnistunut hienosti.

Neste K Idänpään kauppias Paula Nikkanen toteaa asemaa kehitetyn viimeisen vuoden aikana runsaasti.

– Olemme keskittyneet erityisesti niiden asioiden parantamiseen, joita asiakkaat meillä arvostavat. Konkreettisimmin tämä näkyy lounaspöydässämme, joka on laadukasta, mutta kotiruokatyyppistä hyvää lounasruokaa, kertoo Nikkanen.

– Suuri kiitos voitosta menee ilman muuta henkilökunnallamme ja aseman esimiehille. Koulutus hyviin toimintamalleihin on erittäin tärkeää ja siinä olemme onnistuneet, kertoo Nikkanen.