Scania V8 – Koeajo

Motonet-tavarataloissa palveluiden merkitys kasvaa tuotevalikoiman rinnalla. Uusimmat palvelut ovat Motoimuri ja Motokärry.

Motoimuri on itsepalvelupiste auton sisätilojen imurointia varten. Auton säännöllinen imurointi ei ole vain esteettinen asia. Se puhdistaa myös auton sisäilmaa, vähentää huurtumista sekä ikkunoiden lasipintojen likaantumista. Motoimurit sijaitsevat autojen pesuun tarkoitettujen Motopesu-pisteiden rinnalla.

Toinen kevään uusista palveluista on Motokärry eli peräkärryjen vuokraus. Vuokrauspalvelu on kanta-asiakasetu Motonetin 1,6 miljoonalle kanta-asiakkaalle. Motokärryt ovat vuokrattavissa edullisesti kaikissa tavarataloissa toukokuun loppuun mennessä.

"Aktiiviset ja harrastavat asiakkaamme hakevat meiltä tyypillisesti tuotteita esimerkiksi puutarhanhoitoon, mökin kunnostukseen ja vapaa-ajanviettoon ulkona. Nyt isommatkin hankinnat on helppo kuljettaa kerralla suoraan määränpäähän”, sanoo Motonetin toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

Palveluista turvaa ja mukavuutta matkalle

Osaava asiakaspalvelu ja monipuoliset palvelut ovat olennainen osa Motonetin kivijalkakauppaa. Motonet sai äskettäin Avainlipun osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

”Olemme kehittäneet jo pitkään tavaratalomme tuotevalikoimaa tukevia palveluita. Esimerkiksi meiltä ostetut pyyhkijänsulat asennamme autoon veloituksetta tavaratalon pihalla sijaitsevalla Motomaatti-palveluasemalla”, kertoo Stigzelius.

Yli 30 tavaratalon yhteydessä palvelee lisäksi Motonet-korjaamo, joka on useimmiten yrittäjävetoinen. Kymmenen korjaamoa tarjoaa myös renkaanvaihdot ja renkaiden kausisäilytystä rengashotellissa.

Motonet-tavaratalojen palveluita ovat:

- Motopesu, auton ja muiden kulkuvälineiden pesu itsepalveluna
- Motoimuri, auton imurointi itsepalveluna
- Motokärry, peräkärryn vuokraus
- Motomaatti-testaus- ja palveluasema auton pieniin huoltoihin ja mittauksiin
- Motolataus, sähköauton latauspiste
- Motovelo, itsepalvelupiste polkupyörän huoltamiseen
- Palvelutarjonnassa on yksittäisiä paikkakuntakohtaisia eroja.