SuperMax – Valmiina töihin!

Uusi MITSUBISHI TFV 150 on yksi luokkansa edistyksellisimmistä kylmäkuljetusjärjestelmistä ja täyttää asiakkaiden vaativimmatkin tarpeet päivittäisissä kuljetuksissa.

TFV 150 antaa erinomaisen lämmitystehon: 17 157 wattia (-10 °C).  Laitteessa hyödynnetään kiinteistömaailmassa tutuksi tullutta Mitsubishin lämpöpumpputekniikkaa. Vastaavaa ei ole vielä muissa laitteissa.

Mitsubishin oma dieselmoottori täyttää EU:n Stage V-päästövaatimukset. TFV 150 on hiljainen: melutaso on 65 dB(A) PIEK-oloissa mitattuna ja sopii hyvin kaupunkiympäristöön. Erittäin tehokkaan 3D Scroll -kompressorin ainutlaatuinen invertteriohjaus takaa tarkan tehonhallinnan ja hermeettinen kompressorirakenne vähentää osien kulumista. Alhainen käyttönopeus pitää polttoainekulutuksen alhaisena ja vähentää huoltotarvetta ja laskee elinkaarikustannuksia.

Ajastintoiminto mahdollistaa esijäähdytyksen ajastamisen. LCD-näytöllä varustettu käyttäjäystävällinen kauko-ohjain tekee käytöstä helppoa.

TFV 150 käyttää ympäristöystävällisempää R410-kylmäainetta (matala GWP-arvo). Kylmäaineen määrä on alhaisempi kuin aikaisemmissa koneissa, mikä alentaa kustannuksia ja pienentää ympäristövaikutuksia.

Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia lisää lämmitystehoa sähkökäyttöisenä.