MAN - Vaihtoautot

Maxus on vahvistanut, että sen uusi sähköpakettiauto e-Deliver 7 tulee saataville Suomeen nelivetoisena odotettua aikaisemmin. Ensimmäiset toimitukset asiakkaille alkavat jo tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Uusi Maxus e-Deliver 7 4x4 tulee olemaan ensimmäinen nelivetoinen sähköpakettiauto Suomen hyötyajoneuvomarkkinoilla ja se on varustettu edistyneellä nelivetojärjestelmällä, joka tarjoaa tarkkaa pitoa kaikissa olosuhteissa, ollen samalla erittäin energiatehokas. Maxus e-Deliver 7 on varustettu kolmella eri ajotilalla (ECO, normaali ja Power), ja lisäksi MUD ja Tow -ajotiloilla nelivetoisessa 4x4-versiossa.

Koonsa puolesta e-Deliver 3:n ja e-Deliver 9:n väliin sijoittuva e-Deliver 7 tarjoaa 5,9 tai 6,7 m³ tavaratilan tilavuuden. Vastaavasti 1 020 kg:n hyötykuorman ja 1 500 kg:n perävaunun vetomassan ansiosta se on ihanteellinen raskaiden materiaalien kuljetukseen. Lisäksi 88 kWh akusto tarjoaa 362-524 km toimintamatkan (WLTP yhdistetty/kaupunki), ja 3-vaihelatauksen tuki mahdollistaa jopa 11 kW lataustehon AC-latauksella.