MAN - Vaihtoautot

Manvelissa, Texasissa (USA) sijaitseva raskaan kuorman logistiikan tarjoaja Fagioli Inc. kuljetti yli 23 000 tonnia painavan offshore-tuuliturbiinien asennusaluksen satamarakenteesta kolmelle proomulle käyttämällä yhteensä 880 SCHEUERLE SPMT -akselilinjaa. Prosessissa Fagioli teki kolme maailmanennätystä: suurin määrä akselilinjoja yhdellä kuormalla, SPMT-akselilinjojen siirtämä raskain painon ja proomuille siirretyn pyörien raskain kuorma.

Sen jälkeen kun TII SCHEUERLEn SPMT-teknologia otettiin käyttöön yli 40 vuotta sitten, TII SCHEUERLEn, alan asiantuntijan raskaan kuorman kuljetusratkaisuissa sekä tie- että maastotehtävissä ja TII Groupin tytäryhtiön asiakkaat ovat toistuvasti rikkoneet omia maailmanennätyksiään modulaaristen kuljettimien käytössä.

Nyt yhdysvaltalainen raskaan kuorman logistiikan tarjoaja Fagioli on nostanut rimaa jälleen ja on parantanut edellisestä ennätyksestä lähes 3 000 tonnia. 880 SCHEUERLE SPMT -akselilinjalle sijoitettu ja 28 PPU:n (Power Pack Units) työntövoimaa käyttävä raskaan kuorman asiantuntija kuljetti telakalta 23 163 tonnin erikoisaluksen "Charybdis", ns. tuuliturbiininasennusaluksen (WTIV) veteen. Tämä on raskain koskaan maalla pyörillä kuljetettu paino. Samaan aikaan eniten akselilinjoja käytettiin yhden kuorman kuljettamiseen.

Saavuttuaan joen rantaan alus siirrettiin kolmeen rinnakkaiseen proomuun myös 880 SCHEUERLE SPMT -akselilinjojen avulla. Tämä merkitsi 26 900 tonnin kokonaispainollaan myös uutta maailmanennätystä: raskain pyörillä laivaan nousemista varten kuljetettu proomu. WTIV laskettiin myöhemmin veteen.

"Ennätys on todiste SPMT:idemme erinomaisesta toiminnallisesta suorituskyvystä ja asiakkaidemme innovatiivisesta vahvuudesta", TII Groupin toimitusjohtaja Filippo Baldassari ilmaisi tyytyväisyytensä. ”Me TII SCHEUERLEssa olemme äärettömän ylpeitä siitä, että tuotteemme ovat mahdollistaneet tällaisen virstanpylvään raskaan kuorman teollisuudessa. Uusi ennätys ei ainoastaan ​​todista SPMT-koneidemme erinomaista suorituskykyä, vaan se osoittaa myös vaikuttavasti asiakkaidemme väsymättömän innovatiivisuuden ja päättäväisyyden. Heidän onnistumisensa ovat myös meidän onnistumisiamme! Odotamme innolla uusien suorituskyvyn korkeuksien saavuttamista yhdessä ja raskaan logistiikan tulevaisuuden muokkaamista."

Tällä erikoiskuljetuksella Fagioli ja TII SCHEUERLE ajavat myös energiasiirtymää. WTIV:llä on merkittävä rooli offshore-tuuliturbiinien rakentamisessa Yhdysvalloissa. "Charybdis" on ensimmäinen alus laatuaan, joka täyttää Jones Actin vaatimukset. Tämä asetus edellyttää, että kaikki kuljetukset Amerikan satamien välillä voidaan suorittaa vain sellaisilla aluksilla, jotka on rakennettu osavaltioissa ja jotka ovat Yhdysvaltojen kansalaisten omistamia, ja joilla on asianmukainen kuljetuslupa. Tämä koskee myös ihmisten ja tavaroiden kuljettamista offshore-tuuliturbiinilaitoksiin.

Fagioli on käyttänyt menestyksekkäästi SCHEUERLE SPMT:itä 1980-luvulta lähtien

WITV:t kuljettavat komponentteja, kuten turbiineja ja roottorin siipiä, rakennustyömaille merellä. Ne on varustettu muun muassa suurilla nostureilla komponenttien kokoamista varten. Yhdysvaltalainen energiayhtiö Dominion Energy rakensi "Charybdisin" Seatrium AmFELSin telakalle Teksasissa.

Fagiolin raskaan kuorman logistiikan asiantuntijat, jonka pääkonttori sijaitsee Italiassa, ovat luottaneet TII SCHEUERLEn SPMT-akselilinjoihin 1980-luvulta lähtien. Kolme uutta maailmanennätystä osoittavat jälleen kerran, kuinka tehokkaita TII SCHEUERLEn SPMT-moduulit ovat ja miksi TII SCHEUERLE on tunnustettu maailman johtavaksi raskaiden kuljetusratkaisujen toimittajaksi.

Rajattomat yhdistelmämahdollisuudet ja teoreettisesti rajoittamaton hyötykuorma

Ajatus 2 430 millimetriä leveästä modulaarisesta alustakuljettimesta, joka vastasi kontin mittoja, syntyi vuonna 1983. Tämä koko varmistaa, että kuljetusratkaisu voidaan toimittaa syrjäisimpiin paikkoihin maailmanlaajuisesti mahdollisimman lyhyessä ajassa ja on samalla mahdollisimman taloudellinen.

Laaja valikoima vaihtoehtoja SCHEUERLE SPMT -akselilinjojen mekaaniseen tai elektroniseen kytkemiseen mahdollistavat siksi teoreettisesti rajattomat hyötykuormat. Yksi tai useampi Power Pack Unit (PPU) -yksikkö, joka voidaan liittää SCHEUERLE SPMT -moduuleihin tarpeen mukaan, tuottaa energiaa hydrostaattiseen käyttöön, ohjausjärjestelmään ja nostotoimintoihin. SCHEUERLE SPMT:n teknisen perustan tarjoavat hydraulisesti tuettu heiluriakseli sekä elektroninen monisuuntainen ohjaus. SCHEUERLE SPMT -moduuleita on saatavana 3, 4, 5, 6 tai 8 akselilinjalla, jolloin nykyaikaiset rengastyypit sallivat jopa 60 tonnin akselipainon.

TII SCHEUERLE:n SPMT:t edustavat eniten SPMT-akselilinjoja maailmanlaajuisesti. Tästä syystä tunnettu yrityslehti WirtschaftsWoche on tunnustanut yrityksen toistuvasti maailman markkinajohtajaksi. Tämän ansiosta asiakkaat ympäri maailmaa voivat kätevästi vuokrata SCHEUERLE SPMT -akselilinjoja tai käyttää yhteistyökumppaneita yhteensopivilla moduuleilla superraskaita raskaiden kuljetustehtävien suorittamiseen.