SuperMax – Valmiina töihin!

Valtakunnallisen bussiammattilaisten ja -matkailun yhdistyksen Tilausajokuljettajat ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin valkeakoskelainen Kimmo Wirén. Yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa Sastamalan Ellivuoressa valinta tehtiin ilman äänestystä. 

 Uusi puheenjohtaja on varsin kokenut linja-automies, jolla meriittejä ja näyttöjä riittää useilta muiltakin aloilta. Tilausajojen lisäksi Kimmo Wirén kouluttaa uusia alalle tulevia kuljettajia, tekee freelancer-toimittajana töitä printtiin, someen ja radioon.

 - Yhdistyksenä haluamme katsoa eteenpäin. Muuttuvassa maailmassa pitää olla hereillä ja yhdistyksen puheenjohtajana minulla on näköalapaikka alaan ja näen sen mahdollisuutena vaikuttaa erilaisiin asioihin, uusi puheenjohtaja Kimmo Wirén tiivistää. 

 Tilausajokuljettajat ry on perustettu vuonna 1990, joten ensi vuonna on luvassa 30-vuotisjuhla. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää tilausliikenteessä toimivien kuljettajien ammattitaitoa ja palvelutasoa. Jäseninä on myös bussiyrittäjiä. 

 Tilausajokuljettajat ry:n jäsenet valitsevat vuosittain mm. Vuoden taukopaikan. Viimeksi arvonimi meni Neste Linnatuulelle Janakkalaan.