SuperMax – Valmiina töihin!

 

Cargoteciin kuuluva Kalmar toimittaa 25 hybridikuljetuslukkia Port of Virginialle, joka on Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva kasvava syvänmeren satama. 23 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvoinen tilaus kirjattiin Cargotecin vuoden 2019 kolmannen vuosineljänneksen tilauskantaan, ja sillä toteutetaan lisäyksiköitä koskeva optio, joka sisältyi vuonna 2017 tehtyyn sopimukseen. Uudet laitteet toimitetaan heinäkuun 2020 loppuun mennessä.

Uudet yksiköt toimitetaan Norfolk International Terminalsille (NIT), joka on sataman suurin terminaali ja joka pystyy käsittelemään suurimpia Atlantilla liikkuvia aluksia. Kalmarin seuraavan sukupolven hybridikuljetuslukissa on uusi mobiilivoimansiirto, täysin uudistettu yläkehän ja tarttujan sähköjärjestelmä, tilavampi sähkökaapin kokoonpano ja vakiona LED-työskentelyvalot.

Port of Virginia on käyttänyt Kalmarin hybridikuljetuslukkeja elokuusta 2015 alkaen. Kalmarin ammattitaitoinen paikallinen huoltotiimi tarjoaa satamalle käyttötukea ja huoltoa useiden vuosien kokemuksella ja kattavan paikallisen varaosavaraston turvin.

Uudet kuljetuslukit ovat ratkaisevassa asemassa, kun NIT siirtyy pinoavien lukkinostureiden käytöstä automaattisiin konttikenttänostureihin. Muutos mahdollistaa suurempien alusten käsittelyssä vaadittavan suuremman konttien pinoamistiheyden.