MAN - Nopeaan toimitukseen

Havila Voyages on lykännyt Havila Polariksen käynnistystä, mutta odottaa ratkaisua rannikon risteilyalusten velkojen selvittämiseen lähitulevaisuudessa. Yhtiötä on estetty ottamasta vastaan ​​valmiin rannikon risteilyaluksensa Havila Polaris-toimitusta odotettaessa oikeudellisia selvityksiä ja lisenssiä Irlannin keskuspankilta.

Yhtiö oli toivonut aloittavansa uuden laivan liikennöinnin 7. huhtikuuta, mutta on päättänyt siirtää sen 29. huhtikuuta. ”Hakemamme selvennykset ja koko tilanne ovat olleet hyvin monimutkaisia ​​ja aikaa vieviä. On valitettavaa, että emme ole tavoitteessa ja joudumme lykkäämään käynnistystä ja kahta muuta meno-paluumatkaa Havila Polariksen kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Bent Martini. "Tämä on ainutlaatuinen tilanne. Edes lakimiehillä, oikeuslaitoksella, lainanantajilla ja viranomaisilla ei ole kokemusta tältä alalta. Tämä on vaikuttanut siihen, että tapauksemme on viivästynyt pidempään kuin kukaan odotti, kun aloimme löytää laillisen ratkaisun lähes vuosi sitten. Martini näkee, että ratkaisu on nyt lähestymässä.

"Nyt meille annetussa aikakehyksessä olemme erittäin optimistisia ja olemme hyvin lähellä toimituspäivämäärää. Samalla uskomme, että toiminnan aloittaminen 7. huhtikuuta ei ole enää mahdollista. Siksi olemme päättäneet lykätä käynnistystä 29. huhtikuuta ja odotamme tämän olevan viimeinen viivästys Havila Polariselle”.

”Ymmärrämme, että lykkäykset ja viivästykset luovat epävarmuutta. Olemme myös erittäin kärsimättömiä ja haluamme todella saada valmiin laivamme toimimaan historiallisella rannikkoreitillä mahdollisimman pian”, Martini päättää.

Kaikkiin vieraisiin, jotka ovat tehneet varauksen Havila Polariksen matkalle Bergenistä 7. tai 18. huhtikuuta, otetaan lähitulevaisuudessa yhteyttä ja tarjotaan siirtoa myöhempään lähtöpäivään, toiseen Havila Voyagesin laivaan tai täysi korvaus matkastaan.