MAN - Vaihtoautot

Havatorin pitkäaikainen yhteistyökumppani, maailman suurin kansainvälinen tuulivoimatuottaja Vestas on antanut Best Partner of Transport -tunnustuksen Havatorin erikoiskuljetusyksikölle.

Vestaksen NCE (Northern and Central Europe) Regional Supplier 2023 -tapahtuma, jossa Havatorin saama tunnustus julkistettiin, järjestettiin perjantaina, 3.2.2023 Hampurissa, Saksassa. Tunnustus on merkittävä, koska se annettiin Pohjois- ja Keski-Euroopan alueen parhaalle palvelutoimittajalle, ja sen kriteereinä olivat turvallisuus, laatu, kilpailu- ja suorituskyky.

”Vestas on tuulivoimalaitosten valmistajien pioneeri, joten kyllä tämä tunnustus tuntuu todella hienolta”, Havatorin Transport-liiketoimintayksikön johtaja Ari Henriksson toteaa.

Havatorin ja Vestaksen yhteistyö tuulivoiman tavaravirran hallinnan parissa on jatkunut jo yhdeksän vuoden ajan.

”Olemme tehneet Vestaksen kanssa yhteistyötä useissa suurissa tuulivoimahankkeissa. Näistä merkittävimpiä on vuonna 2022 valmistunut Mutkalammin tuulipuistohanke, mihin toimitimme kattavan erikoiskuljetusratkaisun, muun muassa hieman vajaat yhdeksänsataa kuljetusta”, Henriksson jatkaa.

Havator on Pohjoismaiden johtava nosto-, erikoiskuljetus- ja raskassiirtopalvelutoimittaja ja tuulivoimateollisuuden kokonaispalvelutoimittaja. Voimalaelementtien erikoiskuljetusten suunnittelun, toteutuksen ja ohjauksen ohella tuulivoimateollisuudelle avaimet käteen -periaatteella tarjottavat kokonaispalveluratkaisut voivat sisältää esimerkiksi nosto- ja raskassiirtopalveluja tulosatamissa sekä elementtien nostoja perillä tuulipuistokohteissa.

 

Havator Oy | Havator Group Oy

Havator on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tavoitteemme on olla kehityksen kärjessä, viedä tapaa tehdä asioita eteenpäin turvallisuutta ja tehokkuutta kehittäen, toimialan perinteitä unohtamatta. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Se työllistää noin 450 ammattilaista yli 30 paikallisessa toimipisteessä neljässä maassa. Lue lisää: havator.fi