MAN - Vaihtoautot

(Volkswagen)

Pitkää yhteistaivalta juhlistaakseen Volkswagen Hyötyautot tuo Suomen markkinoille erikoiserän – Transporter ”Der Klassiker”.

Kaikki erikoiserän autot ovat pitkiä Transporter-umpipakettiautoja. Valittavana on joko 81 kW (110 hv) 2,0 TDI-dieselmoottori tai 110 kW (150 hv) 2,0 TDI-dieselmoottori. Pienempitehoiset autot ovat aina manuaalivaihteisia ja tehokkaammissa 110 kW:n TDI-dieselmoottorilla varustetuissa autoissa on puolestaan 7-vaihteinen automaattivaihteisto.

Erikoiserän autot ovat saatavilla kolmella eri varustelutasolla: Klassiker, Klassiker Plus ja Klassiker Premium.

(Volkswagen)

– Volkswagen Transporterin nykyinen mallisukupolvi on edelleen yksi pakettiautomarkkinoiden kestomenestyjistä. Yrittäjän paras työkaveri – Transporter – on kuulunut jo pitkään suomalaisten kuljetusyrittäjien vakiokalustoon. Se on todellinen klassikko ja aikaa myöten kehittynyt aina vain paremmaksi, ja laadun osoituksena myönnämme siihen 5 vuoden takuun. On hienoa, että saimme tämän erikoiserän saataville vain suomalaisille asiakkaillemme, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

Klassiker-mallin vakiovarusteita ovat mm. vakionopeudensäädin, Cargo-paketti sis. kiinteä vetokoukku, pysäköintitutka takana, takapariovet ikkunoin / takapariovet ilman ikkunoita (osassa malleja) sekä kyynärtuet kuljettajan istuimessa.

Klassiker Plus -mallissa lisäksi: Comfort-paketti sis. nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, monitoiminäyttö, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastinkellolla ja kaukosäätimellä, kyynärtuet kuljettajan istuimessa, takapariovet ikkunoin, ikkunoissa lämmitysvastukset ja ulkonäköpaketti: sis. korinväriset puskurit, peilikotelot ja ovenkahvat, 3 kromisomistelistaa maskissa.

Klassiker Premium -mallissa lisäksi: Drive-paketti sis. led-ajovalot, halogeenitakavalot, ulkonäköpaketti, automaattitoimiset ajovalot – coming home – paketti, adaptiivinen vakionopeudensäädin 210 km/h saakka, Front Assist, takapariovet ikkunoin, ikkunoissa lämmitysvastukset, sähköinen ristiseläntuensäätö kuljettajan istuimessa ja kaukovalojärjestelmä Light Assist.

Kaikki Volkswagen Transporter ”Der Klassiker” -mallit ovat valmiiksi varusteltuja, eikä niihin voi tehdä muutoksia. Volkswagen Transporter ”Der Klassiker” hinta alkaen 43 017 euroa (Pitkä 2,0 TDI 81 kW (110 hv), manuaalivaihteisto).

(AutoToday)