MAN - Vaihtoautot

Tämän vuoden toukokuussa lanseerattu, Daimler Truckin sähköautomerkki, Rizon tarjoaa täyssähköisiä luokkien 4 ja 5 keskiraskaita ​​kuorma-autoja Yhdysvaltain markkinoille, ja ensimmäisten toimitusten odotetaan tapahtuvan tämän vuoden loppuun mennessä.

Rizon sai äskettäin sekä Environmental Protection Agencyn (EPA) sertifikaatin että kaksi CARB Executive Orders -tilausta ja on täysin Yhdysvaltain liittovaltion moottoriajoneuvojen turvallisuusstandardien mukainen. Ensimmäiset ajoneuvojen toimitukset alkavat vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä Kalifornian jälleenmyyjäverkostojen kautta. Rizon-kuorma-autoja jakelee yksinomaan Velocity EV, joka on osa Velocity Vehicle Groupia. Velocity EV puolestaan ​​nimittää uusia Rizon-jälleenmyyjiä tarjoamaan saumattoman verkoston kaikkialla Yhdysvalloissa.

Rizon-kuorma-autot sopivat ihanteellisesti kaupunki- ja viimeisten mailien toimituksiin ja reiteille, joiden pituus on jopa 240 km päivässä. Ne tukevat monipuolista yhdistelmää kokoonpanoja, jotka sopivat jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin vaatimuksiin, mukaan lukien laatikkotrukit, tasot, pylväslavat, jäähdytetyt ja muut korityypit.