MAN - Vaihtoautot

Caravanlandia Oy, vuonna 2005 perustettu matkailuajoneuvojen erikoisliike, on ilmoittanut aloittavansa uuden aluevaltauksen käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kaupassa.

Yritys on toistaiseksi keskittynyt matkailuautojen ja -vaunujen kauppaan, mutta uusi liiketoiminta, joka käynnistyy marraskuussa, tuo käytettyjen henkilöautojen kaupan osaksi Caravanlandia Oy:n palvelutarjontaa.

Caravanlandia Oy on ansainnut vahvan maineensa matkailuajoneuvojen alalla ja on ollut Suomen suurin käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppias useana kuukautena tänä vuonna. Caravanlandian tavoite on nousta Suomen suurimmaksi käytettyjen matkailuajoneuvojen jälleenmyyjäksi vuoden 2023 aikana.

Caravanlandia Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sinisalo kommentoi liiketoiminnan laajentumista: "Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kaupan aloittamisesta. Tämä on luonnollinen laajennus matkailuajoneuvojen myynnin rinnalle, ja se auttaa vahvistamaan asemaamme autokaupan alalla. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita vaihtoehtoja niin matkailuajoneuvoissa kuin käytetyissä henkilöautoissakin. Lempäälän Ideaparkin alue on koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen autokaupan keskittymä, josta meidänkin on hyvä aloittaa uuden liiketoiminnan rakentaminen jo hyvin toimivan matkailuajoneuvokaupan rinnalle."

Caravanlandia Oy:n Lempäälän toimipisteestä tulee käytettyjen henkilöautojen kaupan keskus, ja se tarjoaa asiakkaille jatkossa laajan matkailuajoneuvo valikoiman lisäksi myös henkilöautoja sekä hyötyajoneuvoja.

Myös Kokkolan pisteestä tulee jatkossa löytymään laajan matkailuajoneuvovalikoiman lisäksi henkilöautoja.

Caravanlandia tavoittelee käytettyjen henkilö- ja hyötyajoneuvojen kaupasta tulevaisuudessa merkittävää liiketoiminta-aluetta. Muutos tukee myös matkailuajoneuvokauppaa ja siinä jatketaan strategian mukaista kasvusuunnitelmaa.

Caravanlandia Oy:n Lempäälän myyntipäällikkö Topias Rentolalla on vuosien kokemus käytettyjen henkilöautojen kaupasta. "Olen erittäin innoissani siitä, että voimme tuoda käytettyjen henkilöautojen kaupan Lempäälään. Asiakkaat voivat odottaa laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja, ja henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri oikean auton heidän tarpeisiinsa."

Caravanlandia Oy on vuonna 2005 perustettu matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt yritys. Toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä. Yritys työllistää yli 50 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Edustuksiin kuuluu Hymer, Dethleffs, Bürstner, Sunlight, Kabe ja Adria matkailuautot ja -vaunut. Kuluvalle tilikaudelle ennustetaan 47,1M€:n liikevaihtoa.