Raskone – nopeasti takaisin tielle

Arom-dekor Kemi Oy:stä tulee Nesteen uusi AdBlue-toimittaja Suomessa sekä säiliöautoilla että valmiiksi pakatuilla tuotteilla. Samat Nordic jatkaa edelleen bulkkitoimitusten päätoimittajana. Arom dekor Kemi Oy tulee bulkkitoimituksien lisäksi toimittamaan valmiiksi pakatut AdBlue-tuotteet erilaisissa pakkauksissa kuten 4 litran pussissa, 10 litran kanisterissa, 210 litran tynnyrissä sekä 1000 litran IBC konteissa.

- Aloitimme toimintamme Suomessa hieman yli kaksi vuotta sitten ja olemme sijoittaneet paljon resursseja AdBlue®:n tuotantoon ja varastoomme Kouvolassa. Nyt näemme tuloksia työstämme, kun Neste valitsee Arom-dekor Kemin AdBluen toimittajaksi. Tämä kertoo selvästi, että olemme onnistuneet työssämme hyvin, sanoo Dainius Pupinis, Arom-dekor Kemi Oy:n pääjohtaja.

- Näemme, että Suomen markkinoilla on meille selvä paikka ja tavoitteena on kasvaa ja nostaa markkinaosuuksiamme. Tämä koskee sekä AdBlue®:ta että muita ajoneuvokemikaaleja, joita markkinoimme omalla AdProLine® tuotemerkillä. Tällä alueella meillä on kattava tuotevalikoima jäähdytinnesteitä, rasvanpoistoaineita ja pesunesteitä erilaisiin pesutarpeisiin. Arom-dekor Kemi on äskettäin kehittänyt uuden laajan tuotevalikoiman, joka on keskittynyt erikoisesti automaattisiin pesujärjestelmiin, jolla on ollut kysyntää pitkään, Dainius päättää.