Kesän ServicePartner-tarjoukset

Perinteiset alueelliset yksityistiepäivät jouduttiin peruuttamaan viime keväänä, mutta nyt pandemian tilanne näyttää suotuisammalta ja Suomen Tieyhdistys järjestää alueelliset yksityistiepäivät loka-marraskuussa 2021.

Kiertue sisältää tapahtumat 14 paikkakunnalla Espoosta Rovaniemelle ja Joensuusta Poriin. Tapahtumat järjestetään raviratojen katsomorakennuksissa, jotka tarjoavat hyvät puitteet väljälle ja turvalliselle tapahtumalle. Raviratojen laajat parkkialueet tarjoavat vapaan pysäköinnin kaikille kiertueelle osallistujille.

Aiempina vuosina kiertue on kerännyt yli 2 000 osallistujaa ja odotamme hyvän suosion jatkuvan.

- Uskomme väen haluavan lähteä vihdoin liikkeelle kun on oltu eristyksissä 1,5 vuotta ja tarjolla on vanha tuttu tapahtuma hyväksi havaitulla konseptilla järjestettynä, kertoo Tieyhdistyksen toimitusjohtaja Nina Raitanen.

Sisällöltään kiertueen tapahtumat ovat hyväksi havaittua alueellisten yksityistiepäivien tapahtumaa. Kuulemme viimeiset kokemukset uuden yksityistielain toimivuudesta ja vinkit jokaiselle tiekuntansa aktiivijäsenelle. Ajankohtaisten yksityisteiden maailman liittyvien puheenvuorojen lisäksi mukana kiertueella kiertävät yhteistyökumppaneina alan yritykset, joilla on messuosastot kävijöiden tutustuttavana.

Alueelliset yksityistiepäivät antavat osallistujilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä keskustelemaan alan tärkeimpien toimijoiden kanssa henkilökohtaisesti. Tapahtuma päättyy perinteiseen tapaan kyselytuntiin, jossa Tieyhdistyksen asiantuntijat ratkovat osallistujien esittämiä kinkkisiä ja mielenkiintoisia kysymyksiä yksityistiemaailmasta.

Tieyhdistyksen jäsenet pääsevät tapahtumaan jäsenhinnalla.

Alueellisten yksityistiepäivien kiertueaikataulu 2021

viikko 42

- tiistai 19.10 Seinäjoen ravikeskus, Seinäjoki
- keskiviikko 20.10. Teivon ravirata, Tampere (Ylöjärvi)
- torstai 21.10. Porin ravirata, Pori

viikko 43

- tiistai 26.10 Joensuun ravirata, Joensuu
- keskiviikko 27.10. Kuopion ravirata, Kuopio
- torstai 28.10. (tila auki), Jyväskylä 

viikko 45

- tiistai 9.11. Lappeenrannan ravirata, Lappeenranta
- keskiviikko 10.11. Mikkelin ravirata, Mikkeli
- torstai 11.11. Jokimaan ravirata, Lahti 

viikko 46

- tiistai 16.11. Metsämäen ravirata, Turku
- keskiviikko 17.11. Pilvenmäen ravirata, Forssa
- torstai 18.11. Vermon ravirata, Espoo

viikko 47
- tiistai 23.11. Äimäraution ravirata, Oulu
- keskiviikko 24.11. Mäntyvaaran ravirata, Rovaniemi