MAN - Vaihtoautot

Timo Peri perusti yrityksen Haminassa marraskuussa vuonna 1983. Vuosien vieriessä Timo Teippi on muuttanut Haminasta Kotkan kautta Pyhtäälle Navettaan. Yrityksessä toteutettin vuonna 2018 onnistunut omistajanvaihdos ja Mikko Anttosen vetämä perheyritys on säilyttänyt Timo Teipin arvot sekä toimintakulttuurin.

Kaikkien näiden vuosien ja muutosten jälkeenkin yrityksen tärkein henkilö on edelleen asiakas. Toimintaperiaatteemme ydin on etä kaikki työt on aina tehtävä oikeasti hyvin. Olemme pieni yritys, jolla on vaativat työt ja tavoitteenamme on jalostaa korkeaa työmoraalia sekä ammattitaitoa toteuttamalla kerta toisensa jälkeen onnistuneita ajoneuvoteippauksia tyytyväisille asiakkaillemme. Meille ei tarvitse kuin antaa lupa, loput hoituu alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen periaatteella.

Erikoistuminen haastaviin ajoneuvoteippauksiin, korkeat laatustandardit sekä laaja tunnettavuus tuo meille asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. Asiakaskuntamme ymmärtää ja arvostaa korkean laadun merkityksen näkymisessä sekä erottumisessa.

Timo Teipillä onkin useita yli 30 vuotta kestäneitä asiakassuhteita. Yritys on neljänkymmen vuoden aikana toteuttanut 11 646 vaativaa ajoneuvoteippausta sekä lukuisia muita ratkaisuja oikealla tavalla näkymiseen ja erottumiseen. Tätähän voisi kutsua ihan lupaavaksi aluksi.