MAN - Vaihtoautot

Yrityksille leasingpalveluja tarjoava Järvileasing avaa uuden palvelupisteen Mikkeliin. Uuden palvelupisteen yhteyspäällikkönä aloitti 15.7.2018 Timo Vesanka. Hän on toiminut pitkään automyynnin parissa, omien sanojensa mukaan Timo on autokauppias jo kolmannessa polvessa ja kaupanteko on tullut hänelle syntymälahjana.

Mikkelin palvelupiste tulee palvelemaan yrityksiä pääasiassa Etelä-Savon alueella, mm. Mikkelissä, Joroisilla, Pieksämäellä, Mäntyharjulla ja Ristiinassa. Timo Vesangan mukaan tärkeintä on saada paikalliset yritykset ymmärtämään leasingpalvelujen tarjoamat mahdollisuudet ja auttaa niitä vapauttamaan pääomaa yrityksensä ydinliiketoimintaan. Erityispiirteenä Etelä-Savon alueella on myös suuri määrä maa- ja metsätalousyrittäjiä, jotka voivat hankkia työkoneensa ja -laitteensa leasingilla Järvileasingin kautta.

Järvileasingin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2018 n. 30 miljoonaa euroa. Mikkelin lisäksi palvelupisteet sijaitsevat Porvoossa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Pietarsaaressa ja Kuopiossa.  Uusia palvelupisteitä avataan vielä vuoden 2018 aikana viidelle paikkakunnalle.