TIP-Trailer services

Tungvogncenter Syd´llä on jatkuvasti kädet täynnä työtä raskaan kuljetusliikenteen valvonnassa. 19.6. tarkistettiin puolalaisen kuorma-auton ja sen romanialaisen kuljettajan paperit. Kuljettaja käytti toisen miehen ajokorttia ajopiirturissa. Ajo- ja lepoaikojen rikkomuksesta  miehelle määrättiin 123 000 Tanskan kruunua sakkona. Tanskalainen yritys, joka omisti ko. puolalaisen kuljetusliikkeen, joutui maksamaan sakot ennen kuin kuorma-auto sai jatkaa matkaa. Asiaa käsitelläään vielä Koldingin oikeusistuimessa, koska ajosta toisen henkilön ajokortilla tuomitaan vankeusrangaistus Tanskassa.

7.6. Tungvogncenter Syd tarkisti romanialaisen kuorma-auton Ålsbon taukopaikalla. Kuorma-auton SCR oli peukaloitu kahdella eri tavalla ja kuljettajan ajoajat todettiin ylipitkiksi seurauksena 33 000 kruunun sakko. SCR-järjestelmän korjaus maksoi korjaamolla 75 500 kruunua ja oli maksettava korjaamolle ennen kuin auto sai jatrkaa matkaansa.

13.6 Tungvogncenter Syd tarkista kaksi turkkilaista kuorma-autoa Hylkedalin taukopaikalla Koldingissa. Ensimmäisessä autossa ol ivikaa ABS- järjestelmässä. Auto toimitettiin korjaamolle, josta se sai jatkaa matkaa maksettuaan korjauslaskun.

Toisessa autossa kuljettaja oli ajanut toistuvasti ilman korttia ajopiirturissa ja rekisteröimättä päiväysvirheitä. Hänen todettiin syyllistyneen "massiivisiin" ajo- ja lepoaikarikkomuksiin. Lisäksi kuorma-auton nopeusrajoitin oli asennettu 92 km/t nopeuteen. Kuljetusyritys sai maksettavakseen yhteensä 180 000 kruunun sakot. Toinen autoista on edelleen poliisin lukitsemana, koska kuljetusliike ei ole maksanut auton vikakorjauksia.