TIP-Trailer services

Veho Hyötyajoneuvot ja Hilltip Oy ovat hiljattain käynnistäneet yhteistyön, joka tuo HillTip-tienhoitovarusteet tarjolle X-sarjaan. Vuonna 2004 perustettu Hilltip on kevyille avolava- ja kuorma-autoille soveltuvien teiden talvikunnossapitolaitteiden valmistaja. Hilltip Oy:n tuoteperheeseen kuuluvat aurauslaitteiden ja hiekoitusjärjestelmien lisäksi erilaiset ajoneuvoon asennettavat nesteiden ja kiinteiden aineiden levittimet, harjakoneet sekä painepesurijärjestelmät. Edellä mainittujen lisäksi Hilltip tunnetaan myös auraus- ja hiekoituskäyttöön kehitetystä HTrack-hiekoituspäiväkirjastaan.

Veho tarjoaa HillTip-varusteet asiakkailleen valmiiksi asennettuina ja asianmukaisesti muutoskatsastettuina paketteina, jotka on räätälöity yhdessä valmistajan kanssa. Hilltip vastaa varusteiden asennuksesta, takuusta ja huoltopalveluiden tarjonnasta.

Ensimmäinen HillTip-talvipaketilla varustettu Mercedes-Benz X-sarjan auto esiteltiin helmikuussa Lahdessa tienhoidon ammattilaiset yhteenkokoavilla Talvitiepäivillä. Lanseerauksen päätähtenä toimi Mercedes-Benz X 250 d 4Matic. Sen HillTip-talvipaketti sisälsi mm. 2250-VP Snowstriker™-nivelauran ja 550 Icestriker™-hiekoittimen sekä HTrack -hiekoituspäiväkirjan. HillTip-varusteet on saatavilla kaikkiin X-sarjan malleihin.