MAN - Vaihtoautot

Pääkaupunkiseudun Länsimetrosta on tullut pilailun ja ilveilyn kohde koko maassa: Josse tulee? "Josse" on projektina alusta alkaen Vihreät-puolueen nuorten masinoima ent. Kaupunkirakenteista vastaavan apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri'n (Vihreät)  johdolla - vahvasti myös Espoon puolella.

Samalla Helsingin kolme päätulo-menokatua on tulpattu loputtomilla rakennustyömailla. Niillä näkee hyvin vähän työntekoa, kello kolmen jälkeen ei mitää, öisin ja pyhinä ei mitään - paitsi kilometrien mittaisia ruuhkia ja autojonoja aamuin illoin, myös pyhinä.. Kaupunki on tukehtumassa pakokaasuihin ja pahoihin päästöihin. Samaa on jatkunut alkuvuodesta ja jatkuu ainakin ensivuoden syksyyn.

Helsingin Vihreät vastaavat yksiselitteisesti pääkaupungin liikennesuunnittelusta ja -järjestelyistä. Saurin seuraaja, Vihreiden apulaispormestari Anni Sinnemäki vastaa nyt yksiselitteisesti liikennejärjestelyistä, joilla myös Helsingin neljästä satamasta kolme tulpataan tukkoisella pääsyllä ja ruuhkilla.

Näin Vihreät toteuttavat autonvihaohjelmaansa ei vain asukkaiden ja elinkeinoelämän haitaksi vaan sitä kautta myös koko Suomen haitaksi, tulkitsee BREMER kolumnissaan. Lue yksityiskohdista tarkemmin seuraavassa Atk 9/2017 lehdessä, ilmestyy 17.11.