MAN - Vaihtoautot

Goodyear ilmoitti tänään saaneensa valmiiksi aiemmin ilmoitetun yrityskaupan Ventech Systems GmbH:sta. Ventech on johtava yritys automaattisen rengastarkastuksen alalla. Andre Weisz on nimitetty Ventech Systemsin toimitusjohtajaksi.

Ventech Systems tarjoaa täysin automaattisen renkaiden tarkastusjärjestelmän, joka tarkistaa nopeasti ja helposti rengaspaineen, kulutuspinnan syvyyden ja ajoneuvon painon linja-autoille, kuorma-autoille, autoille ja muille ajoneuvoille.

Saksan Dorstenissa sijaitseva yritys integroidaan Goodyear Proactive Solutions:iin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Goodyear käynnisti Proactive Solutions -ratkaisun viime vuonna. Se tarjoaa laajan valikoiman hallintaratkaisuja, jotka tukevat kuljetusyrittäjiä ja kuljettajia turvallisuuden parantamiseksi, polttoaineen käytön vähentämiseksi, hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja kaluston digitaalisen muutoksen tukemiseksi.

Tämä hankinta varmistaa, että Goodyearilla on kaikki tarvittavat palvelut oman kattonsa alla. Goodyear on yksi maailman suurimmista rengasyrityksistä. Se työllistää noin 65 000 ihmistä ja valmistaa tuotteitaan 48 toimipisteessä 22 maassa eri puolilla maailmaa. Sen innovaatiokeskukset Akronissa, Ohiossa ja Colmar-Bergissä, Luxemburgissa pyrkivät kehittämään huipputeknologian tuotteita ja palveluja, jotka pyrkivät asettamaan alan teknologian ja suorituskyvyn standardit.