MAN - Vaihtoautot

UPS Returns® Manager tarjoaa kauppiaille näkyvyyttä palautuksiin verkkohallintatyökalulla. Kuluttajat voivat luoda palautuslähetyksen valtuutetuille paketeille miltä tahansa UPS:n seurantapalvelun sivulta.

Yhtiö ilmoitti tarjoavansa ilmaisen verkkotyökalun, UPS Returns® Manager:in, joka sallii verkkokauppiaiden räätälöidä palautuslähetykset toimintamalliensa mukaisiksi.

UPS:n yritysasiakkaat voivat nyt hallita palautuslähetyksiä ilman, että heidän tarvitsee integroida uutta teknologiaa omiin tietojärjestelemiinsä. Palvelua käyttävät kuluttaja-asiakkaat voivat itse tulostaa palautusrahtikirjan suoraan ups.com-sivuston seuranta-näkymässä (verkkosivu ja mobiili) sekä sähköpostista.

Returns Manager on saatavilla 44 maassa, mukaan lukien Suomessa, ja se antaa verkkokauppiaille arvokkaan työkalun hallita palautuksia kansainvälisessä markkinaympäristössä, missä kuluttajat palauttavat satojen miljardien edestä tuotteita takaisin vuosittain. Ei ole olemassa ilmaisia palautuksia, sillä useat arviot palautusten käsittelyn kustannuksista ovat 10–15 % myydyn tavaran arvosta.