MAN - Nopeaan toimitukseen

Yara Marine X -päästövähennyskilpailu teollisuuden startupeille etsi hiilenpoistoratkaisuja meri- ja offshore-teollisuudelle. Asiantuntijatuomari on valinnut EyeGaugen osallistumaan kolmen kuukauden mittaiseen räätälöityyn ohjelmaan. 

Yara Marine on ilmoittanut ohjelmistosuunnitteluun ja -kehitykseen erikoistuneen EyeGaugen voittajaksi. EyeGaugen ratkaisu yhdistää vanhemmat laitteet digitaalisesti mahdollistaakseen edullisen ja nopean tiedonkeruun, joka ei muuten olisi käytettävissä. Näin laivanvarustajat voivat virtaviivaistaa toimintaansa ja saada tehokkuutta, mikä johtaa pienempiin päästöihin.

EyeGauge ottaa osaa kahden viikon intensiiviseen leiriin Oslossa ja/tai Göteborgissa yksilöidäkseen yksittäisiä projektitarpeita. Yara Marine järjestää sitten kolmen kuukauden mittaisen räätälöidyn ohjelman tarjotakseen taitoja ja mentorointia, joita tuotteen kaupallistamiseen tarvitaan, sekä mahdollisuuden työskennellä käytännönläheisesti Yara Marine X -tiimin kanssa. Ohjelma helpottaa myös kumppanuusmahdollisuuksia, mahdollisia investointeja ja luo tulevaisuuden yhteistyötä Yara Marinen ja sen verkoston kanssa.