Vehon liiketoimintavuosi 2021 oli menestyksekäs, vaikka vuotta leimasi edelleen koronapandemian mukanaan tuomat sosiaaliset ja taloudelliset haasteet. Autoalalla koronapandemian seuraukset näkyivät edelleen haasteina logistiikkaketjuissa, komponenttipulana sekä väliaikaisina tuotannon keskeytyksinä ja toimitusten viivästymisinä. Nopea sopeutuminen vuonna 2020 puhjenneeseen kriisiin antoi kuitenkin hyvän ja vakaan pohjan vuoden 2021 tulokselle.

Marraskuussa 2021 Veho osti latvialaisen Domenikssin liiketoiminnan, eli Mercedes-Benz-henkilö- ja -hyötyajoneuvojen maahantuonnin, jälleenmyynnin ja huollon, ja joulukuussa Ruotsin Mercedes-Benz-kuorma-autojen maahantuontiliiketoiminnan. Samalla tiivis ja pitkä kumppanuus Mercedes-Benzin ja Daimler Truckin kanssa syveni entisestään.

Vuoden 2021 aikana on jatkettu pitkäjänteistä työtä kestävän liikkumisen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen puolesta.

Vastuullisuus on ohjannut tekemistä jo pitkään ja Veho on onnistunut vähentämään hiilidioksidipäästöjämme vuodesta toiseen: Veho-konsernin hiilidioksidipäästöt vuonna 2021 olivat yhteensä noin 10 000 tonnia. Vehon tavoitteena on olla Suomen toimintojen osalta hiilineutraali vuoden 2023 aikana ja koko konsernin toimintojen osalta vuoteen 2025 mennessä.

Ei ole tietoa, kuinka pitkään Venäjän helmikuussa 2022 aloittama sota Ukrainassa kestää, mitkä sen vaikutukset ennen kaikkea siviileille, mutta myös globaalille taloudelle ja autoteollisuudelle ovat, mutta Veholla halutaan tehdä kaikki se, mitä tehtävissä on sekä ihmisten hyvinvoinnin että kestävän liikuttamisen puolesta.

Vuonna 2022 tarkoitus on jatkaa missiota toimia autoalan vastuullisena suunnannäyttäjänä motivoituneiden ja työstään innostuneiden veholaisten kanssa.