TIP-Trailer services

 

KWA ilmoittaa eTorque-moottorilla varustetun 2019 RAM 1500 -sarjan saatavuudesta syyskuusta 2019 alkaen Euroopassa. eTorque on ainutlaatuinen kevythybridijärjestelmä johon sisältyy myös regeneratiivinen jarrutustekniikka.

Uuden sukupolven RAM tarjoaa tuoreen tekniikkansa avulla paremman polttoainetalouden, enemmän tehonlisäystä, enemmän hyötykuormaa, vetokykyä ja ajettavuuskin paranee. ETorque-kevythybridijärjestelmä yhdistetään standardi 5.7L Hemi V8 -moottoriin ja se korvaa moottorin perinteisen laturin hihnavetoisella moottorigeneraattorilla, joka suorittaa useita toimintoja. ETorque-järjestelmän vaikutus on huomattavissa parhaiten, kun bensamoottori on alhaisella nopeudella. Esimerkiksi joutokäyntinopeudella 1 500 rpm järjestelmä tuottaa lisämomenttia 176 Nm. Hybridijärjestelmä laajentaa vääntömomenttia, sen sijaan että lisättäisiin käytettävissä olevaa huippumomenttia.

Matalan vääntömomentin lisääminen auttaa saamaan raskaat kuormat liikkeelle paikaltaan ja vähentää välittömän voimareaktion aiheuttamaa rasitusta voimansiirrolle. Tämä poikkeuksellinen suorituskyvynlisäys yhdistyy kymmenen prosenttia pienentyneeseen kulutukseen ja päästöihin.