SuperMax – Valmiina töihin!

Pääkaupunkiseudun matkustajille on tarjolla ilmaisia taksikyytejä maalis-huhtikuussa. Luottokuski-niminen kampanja tarjoaa kaikille kampanjataksiin nouseville maksuttoman autokyydin 30 euron hintaan saakka. Torstaina alkanutta kampanjaa vauhdittaa rap-yhtye Teflon Brothers.

Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella on ajossa läpi vuorokauden erityisin Luottokuski-logoin teipattu tilataksi. Kyseistä autoa ei voi erikseen tilata taksikeskuksesta vaan se saapuu asiakkaan luo sattumanvaraisesti. Auton voi saada käyttöönsä myös kadulta tai taksiasemalta, mutta näissäkin tapauksissa sattuman kautta aivan kuin minkä tahansa muun taksiauton.

Luottokuski-kampanjan auto toimii tavallisen taksin tapaan, eli matkustaja ajetaan haluamaansa osoitteeseen. Kuljettaja käynnistää taksamittarin normaalisti, mutta poikkeuksena on se, että matka on 30 euroon saakka ilmainen. Matkustaja joutuu maksamaan vain 30 euron ylimenevän summan. Kampanja on käynnissä kuukauden ajan ja koskee yhtä erityisin Luottokuski-tarroin varustettua autoa.

Kampanjan aloitustempauksesta katsottavissa olleet kuvat ja videot ovat sittemmin kadonneet bittiavaruuteen.