Scania-syystalkoot

Taksi Helsinki ja Levi-Kittilän Taksit Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen taksivälityksen siirtymisestä Taksi Helsingin palvelukeskukseen. Levi – Kittilä alueen taksiasiakkaita palvelee tammikuusta alkaen Valopilkku-sovelluksen sekä nykyisen palvelunumeron lisäksi myös Taksi Helsingin puhelinpalvelu 0100 0700 ja tilaussovellus 0100 0700.

Taksi Helsingin ja Levi-Kittilän Taksit Oy:n tammikuussa käynnistyvä yhteistyö sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä ajovälityksen osalta. Tammikuusta 2020 alkaen Levin ja Kittilän alueella taksitilaukset voi tehdä nykyisin käytössä olevan 0200 99800 puhelinpalvelun ja Valopilkku-sovelluksen lisäksi numerosta 0100 0700, sekä 0100 0700 -tilaussovelluksella. Alueen yritysasiakkaiden taksitilaukseen on tarjolla mm. automaattinen taksintilauspalvelu Taxi Butler sekä Internet Booker -palvelu.

- Yhteistyö Levi-Kittilän Taksit Oy:n kanssa on erittäin hieno asia meille sekä tietysti taksiasiakkaille. Pääkaupungista Levin seudulle hiihtolomalle lähtevien asiakkaiden ei tarvitse murehtia, mistä numerosta alueella taksin voi tilata. Numero on sama tuttu ja turvallinen kuin kotonakin. Yhteistyö tuo meidät jälleen lähemmäs tavoitettamme olla valtakunnallinen toimija, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

- Olemme todella tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön. Ratkaisevin syy yhteiselle kumppanuudelle oli samanhenkinen asiakaskeskeinen arvomaailma ja halu kehittyä sekä kehittää. Taksi Helsingillä on myös sellaista teknologista sekä markkinoinnillista ja myynnillistä osaamista, jolla voimme vahvistaa omaa toimintaamme. Levi on kansainvälinen matkailukeskus ja Kittilä tunnettu matkailupitäjä, asiakkaita tulee meille ympäri Suomea. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja uskomme tämän muutoksen olevan tärkeä askel oikeaan suuntaan, sanoo Levi-Kittilän Taksit Oy:n puheenjohtaja Urpo Kaarela.

Levi-Kittilän Taksit Oy:n toiminta-alue käsittää koko Kittilän kunnan alueen ja palveluksessa on noin 30 taksia aina henkilöautoista isoihin tilatakseihin.