Scania-juhlakiertue

1. heinäkuuta 2016 voimaantullut päivitys SOLAS ( Safety of Life at Sea ) yleissopimukseen vaatii rahdinlähettäjiä esittämään VGM (Verified Gross Mass) todistuksen kontin vahvistetusta bruttomassasta ennen kontin lastaamista laivaan.

ConFoot Oy esitteli uusimman tuotteensa, ConFoot CFW setin prototyypin viime viikolla Intermodal Europe 2018 messuilla Rotterdamissa. Setin kaikissa neljässä jalassa on sähköinen vaaka, joiden avulla kontin kokonaispaino saadaan helposti ja luotettavasti punnittua missä vain, milloin vain, ilman raskasta kalustoa tai muita lisälaitteita.

CFW malli on kevyt ja kannettava kuten kaikki ConFoot tuotteet, ja edustaa perinteistä suomalaista suunnittelua, innovointia ja teollista muotoilua parhaimmillaan.

ConFoot CFW settiin kuuluu tableteilla ja älypuhelimilla käytettävä sovellus, jonka avulla punnitsemisen lisäksi myös vaadittu SOLAS päivityksen vaatima raportointi on helppoa.            

Tuotteen toimitukset aloitetaan syksyllä 2019 lopullisen hinnan ollessa noin 6 500 euroa.

ConFoot Oy on suomalainen yritys jonka päätoimipaikka on tällä hetkellä Espoossa, ja jolla on  jälleenmyyjiä yli 20 maassa.