MAN - Nopeaan toimitukseen

Schmitz Cargobull on sijoittunut korkealle uudessa käytettyjen kuorma-autojen ja perävaunujen markkinoita vuonna 2022 koskevassa tutkimuksessa, jonka julkaisi Europa-LKW.de, käytettyjen ajoneuvojen verkkoalusta. Alusta määrittää käyttäjäanalyysin perusteella, mitkä käytetyt ajoneuvot olivat kysytyimpiä Saksassa vuonna 2022. Puoliperävaunujen haussa Schmitz Cargobull on kaikkien perävaunutyyppien luokituksessa ensimmäisellä sijalla - ja haetuin perävaunumerkki.

Tämä huippuarvosana osoittaa, että Schmitz Cargobull on myös käytettyjä ajoneuvoja etsivien asiakkaiden ensisijainen kumppani. Se valmistaa korkealaatuisia, kestäviä perävaunuja ja puoliperävaunuja. Schmitz Cargobull painottaa tuotestrategiassaan pitkäikäisyyttä ja on sitoutunut kiertotalouteen pidentääkseen ajoneuvojensa elinkaarta. Yksi esimerkki on galvanoitu alusta. Galvanointi pidentää rungon käyttöikää jopa viidellä vuodella pinnoitettuun runkoon verrattuna. Tällä on positiivinen vaikutus koko käyttöikään ja jälleenmyyntiarvoon.

Schmitz Cargobull myy käytettyjä ajoneuvojaan yli 38 toimipisteessä - Cargobull Trailer Storessa - kaikkialla Euroopassa. Näillä toimipisteillä myydään vuosittain yli 10 000 käytettyä ajoneuvoa noin 70 maahan. Noin 90 % näistä ajoneuvoista tulee Schmitz Cargobullilta. Erityisesti Länsi-, Keski- ja Lounais-Euroopan markkinoilla Cargobull Trailer Stores -myymälät ovat kokeneet vahvaa kysyntää - erityisesti nuorten käytettyjen ajoneuvojen osalta. Toimipisteistä asiakkaat löytävät laajan valikoiman noin 1 600 käytettyä ajoneuvoa eri valmistajilta. Ajoneuvot, jotka täyttävät käytettyjen ajoneuvojen asiantuntijoiden tiukat laatuvaatimukset, saavat "Trailerplus"-merkin. Jos ajoneuvossa on tämä sinetti, riippumaton testausyritys on tarkastanut sen perusteellisesti ennen toimitusta, ja kori, tekniikka ja alusta on laitettu testiin.

Koska jopa paras perävaunu voi hajota, Trailerplus-ajoneuvolla on ilmainen vikaturvasopimus ensimmäiset 12 kuukautta. Tämä tarkoittaa, että asiakas saa nopeaa apua Schmitz Cargobull Euroservicelta vian sattuessa. Sopimukseen sisältyy kaikkien työkustannusten maksaminen, materiaalikulut perävaunun vaurioituessa, kaikki matkakulut sekä maksutakuu. Käytetyille perävaunuille on saatavilla myös muita vakiintuneita Schmitz Cargobull -palvelutarjouksia, kuten räätälöityjä rahoitusvaihtoehtoja.