Raskone – nopeasti takaisin tielle

23- vuotias naispuolinen kuorma-autonkuljettaja pysäytettiin viime torstaina kello 23 aikaan valtatie 23:lla Eskilstunan ulkopuolella. Huomioliiveihin pukeutuneet kaksi miestä antoivat ymmärtää olevansa liilenneviraston eli Trafikverketin palveluksessa. He ilmoittivat kuljettajalle, että valtatie oli suljettu tilapäisesti ja käskivät seurata valkoista pakettiautoaan. 

Kiertotie kaventui niin pieneksi, että naiskuljettaja alkoi aavistaa pahinta. Hän pysäytti kuorma-autonsa ja lukitsi itsensä ohjaamoon. Valkoinen pakettiauto oli tuolloin hänen takanaan. Miehet avasivat kuormatilan ovet ja kävivät läpi rahtia. He eivät kuitenkaan löytäneet  ryöstettävää ja katosivat. Nainen astui ulos ohjaamosta määritelläkseen sijaintinsa, jolloin miehet ilmestyivät pimeästä ja kävivät häneen kiinni. Hänen onnistui riuhtaista itsensä irti ja paeta takaisin ohjaamoon, johon lukitsi itsensä. Hän soitti työnantajalleen ja keroi tapahtumasta.

Kun poliisi saapui paikalle, ryöstäjät olivat paenneet paikalta. Heistä on lähetetty etsintäkuulutus. Samalla Trafikverket varoittaa vastaisuuden varalta, että jos tie on suljettu, paikalla on näkyvästi asiasta kertovat liikennemerkit ja puomit. Jos paikalla olisi sattunut onnettomuus, poliisi olisi mitä ilmeisimin paikalla. Jos tilanteessa on epäillyttävää, on soitettava poliisille välittömästi.

(Trailer.se)