TIP-Trailer services

Renault Trucksin raskaan maansiirron C-sarjalaiset ovat näyttävästi esillä Maxpossa. Renault Trucksin 125. juhlavuotta vietetään näyttelyssä myös uudistuneen Master pakettiautomallin merkeissä: uusi Master saa Suomen ensi-esittelynsä Maxpossa Renault Trucksin osastolla.

Renault Trucks on vakiinnuttanut laajan ja tuottavan maansiirtoautomalliston myötä asemansa raskaan maansiirron ajoneuvotoimittajana Suomessa ja muualla Euroopassa. Tänä vuonna Renault Trucksin maansiirron järeät jättiläiset: C- ja K -mallisarjat kasvoivat moniakselisilla ja moniin eri työtehtäviin sopivilla vaihtoehdoilla. Raskaan puolen uutta ovat myös Suomen olosuhteisiin tehdyt ja nopean toimituksen Renault Trucks konseptikuorma-autot, jotka ovat yhdessä uudistuneen Renault Trucks Master pakettiautomalliston kanssa pääroolissa Renault Trucksin Maxpo -näyttelyosastolla.

- Joka toinen vuosi järjestettävä Maxpo on suurin ja merkittävin infra-alan toimijat yhteen kokoava tapahtuma Suomessa. Osastollamme tuomme laaja-alaisesti esille monipuolisiin työtehtäviin tarkoitettujen nopean toimituksen konseptiautojen mallistoamme.  Esilllä on Renault Trucks D Wide koukkulaiteauto, ajovalmis kotimaisilla tienhoitovarusteilla varusteltu neliakselinen tienhoitoauto, C520 maansiirtoauto, korkean maavaran ja erinomaiset maastoajo-ominaisuudet omaava Renault Trucks Master 4x4 Oberaigner sekä uusi Master, Suomen ensi-esittelyssä, Renault Trucks Suomen myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

Esittelyssä Renault Trucksin osastolla, Autotuojien alueella A151:

  • Renault Trucks C 520 10x4 maansiirtoauto
  • Renault Trucks C 520 8x4 tienhoitoauto Pajakulman päällirakenteilla
  • Renault Trucks D Wide 430 6x2 Koukkulaite-auto (Multilift XR20ZL) 
  • UUSI Renault Trucks Master alustamalli Red EDITION
  • Renault Trucks Master 4x4 Oberaigner umpipakettiauto


VTA:n osastolla esillä on lisäksi: Renault Trucks C480 6x2 nosturilla ja koukkulaitteella. 

Uusi Master ensi-esittelyssä Maxpossa 2019

Renault Trucks Master Red EDITION on Renault Trucksin erikoisversio, joka on saatavana kaikkiin malleihin, ja vakiona varustettu uudella 150 hv / 385 Nm:n Euro 6d-temp-moottorilla.

Renault Trucks Master Red EDITION hyötyajoneuvo on suunniteltu ammattikäyttöön, erittäin monipuolisella vakiovarustuksella. Valittavana on lisäksi useita erilaisia varustepaketteja.

Uudessa Masterissa on uusi järeäksi muotoiltu keula, sekä täysin uudet sisätilat: uudistettu kojelauta ja ohjauspyörä sekä käytännölliset ergonomiset säilytystilat. Renault Master tarjoaa nyt myös uusia kuljettajan apujärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi aktiivinen jarru, sivutuuliavustin, pysyvä takanäyttö, kuolleen kulman varoitin sekä etu- ja takapysäköintiavustin.

Masterissa on kuusi Euro 6d-temp- ja Euro VI –dieselmoottoria väliltä 130–180 hv / 400 Nm, ja sähköisessä ZE-mallissa on 57kW:n sähkömoottori. Kaikki dieselmoottorit on varustettu Twin-Turbo-tekniikalla, jossa on optimaalisen ajokäytöksen varmistamiseksi yhdistetty matalan pään vääntömomentti ja tehokkuus. Polttoaineen kulutus laskee siten jopa 1 l / 100 km, ja CO2-päästöt pysyvät edelleen hallinnassa.