MAN - Nopeaan toimitukseen

Kestävän matkustaja- ja tavaraliikenteen asiantuntija Quantron AG on saanut Augsburgissa sijaitsevalta HAMA Trucksilta tilauksen 38 akkusähköisestä raskaasta hyötyajoneuvosta, yhteensä 16 miljoonan euron arvosta. Ensimmäinen toimitus on suunniteltu tämän vuoden lopulle.

Ajoneuvot ovat QUANTRON QHM BEV -mallia, jossa on 450 kW akkujärjestelmä ja toimintasäde jopa 300 km. Kaikki ajoneuvot on varustettu aerodynamiikkapaketilla, jonka QUANTRON on erityisesti kehittänyt saavuttamaan entistä pidemmän kantaman.

Saksan liittovaltion liikenne- ja digitaalisen infrastruktuurin ministeriö (BMVD) on rahoittanut kaikki 38 ajoneuvoa. Asiakas hyötyy suoraan BMDV:n 80 % avustuksesta ja saa samalla rahoitusta huoltosopimuksella sovitun ajan innovatiivisessa palvelu-/vuokrasopimuksessa.

Harald Mayer, HAMA Trucksin toimitusjohtaja selittää: "Olemme ylpeitä saadessamme tehdä tämän kumppanuuden QUANTRONin kanssa. Sähkökuorma-autot antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kestäviä kuljetusratkaisuja. Tämän ansiosta voimme auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia liikkuvuusala."

Quantron AG:n perustaja ja toimitusjohtaja Andreas Haller lisäsi: "Kuorma-autojen toimittaminen on uusi askel tehtävässämme edistää kestävää liikkuvuutta ja ajaa ympäristöystävällisiä ratkaisuja kuljetusalalla. Odotamme tulevaisuuden liikkuvuuden muokkaamista yhdessä HAMA Trucks."