SuperMax – Valmiina töihin!

Renkaiden ja vanteiden maahantuoja Vannetukun 500 000. tilaus tehtiin 18.11.2019 klo 14:50:13. Tänä vuonna myyntiä siivitti erityisesti uuden Lappi Jää-Ahma -nastarenkaan edustus. Vannetukun markkinaosuus Suomen henkilöauton renkaissa on nyt selvästi yli 10 prosenttia.

- Kun aloitimme vuonna 2006 Suomen ensimmäisenä renkaiden ja vanteiden nettikauppana, muutamat epäilivät, ettemme saa vuodessa edes sataa tilausta. Toisin kävi. Nyt Vannetukulla on Suomen suurin rengasvarasto ja toiminta laajenee voimakkaasti ulkomaille. Kasvua on ollut joka vuosi, vaikka olemme jopa alentaneet hintojamme tasaisesti vuosi vuodelta, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Vannetukku tarjoaa Suomen suurimman yksityisen rengaslogistiikkakeskuksen palvelut. Vannetukku hoitaa muun muassa Kontio-renkaiden tukkujakelun Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

- Keväällä 2020 Kontio-kesärenkaat täydentyvät uudella premium-luokan pakettiauton renkaalla. Kontion brändimainonta tulee olemaan ennennäkemättömän laajaa. Tämä pitää jatkossakin myyntikäyrän korkealla, lisää Heiskanen.