Scania-syystalkoot

Opelia maahantuova LänsiAuto-konserni on sopinut Veljekset Laakkonen Oy:n kanssa neljästä uudesta jälleenmyyjäedustuksesta. Opel nousee Laakkonen-autokonsernin suurimpien merkkien joukkoon, kun Laakkonen myy Opelia kohta seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa.

Laakkonen on toiminut Opelin jälleenmyyjänä Jyväskylässä, Kouvolassa ja Varkaudessa jo vuosien ajan. Syksyn aikana Laakkonen aloittaa Opel-myynnin Kuopiossa, Porvoossa ja Joensuussa. Lappeenrannan Opel-jälleenmyynti ja huoltotoiminnot käynnistyvät vuoden vaihteessa.

Opelia maahantuovan LänsiAuto-konsernin johtaja Tommi Köninki odottaa laajentuvalta yhteistyöltä paljon.

- Olemme molemmat erittäin vakuuttuneita siitä, että Opelin markkinaosuus kasvaa kilpailukykyisen malliston myötä tulevina vuosina ja tulemme tekemään lujasti töitä tämän toteuttamiseksi. Laakkosella on vankka kokemus autokaupasta – sekä Opelista usealla paikkakunnalla, minkä ansiosta uusissa pisteissä päästään varmasti hyvään vauhtiin nopealla aikataululla.

- Meillä on Opel-liiketoiminnasta entuudestaan erinomaiset kokemukset. Opel on noussut viime vuosina myydyimpien automerkkien joukkoon Suomessa. Opelilla on erittäin laaja ja kilpailukyinen mallisto sekä henkilö- että hyötyajoneuvopuolella. Tuleva Opel-palveluverkostomme antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää merkin myynti- ja huoltopalveluita kaikkien asiakasryhmiemme tarpeisiin, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Köninki kertoo, että Opelin mallistoa on hiljattain uudistettu.

- Teimme toukokuussa merkittävän mallistomuutoksen – lisäsimme suosituimpien malliemme eli Insignian, Astran ja Grandland X:n vakiovarustelua merkittävästi. Kaikkein varustelluimmat Executive-mallit ovatkin kesän aikana herättäneet kiinnostusta, odotetusti myös työsuhdeautoilijoiden keskuudessa.