Scania-syystalkoot

Cargoteciin kuuluva Navis on tehnyt kumppanuussopimuksen Shanghai Zhenhua Heavy Industry Co., Ltd (ZPMC) -laitevalmistajan kanssa, jonka puitteissa toimitetaan Naviksen ohjelmistoja ja palveluja sekä ZPMC:n tuotteita ja palveluita ZPMC:n toimiessa järjestelmäintegraattorina. Sopimus mahdollistaa osapuolien välisen yhteistyön ratkaisujen kehittämiseksi satamaterminaalitoimintojen suorituskyvyn, optimoinnin ja automaation parantamiseksi.

Cargotec-tasolla Naviksen ja ZPMC:n välinen yhteistyö ei ole ainutlaatuinen, sillä Kalmarilla ja Naviksella, jotka ovat molemmat osa Cargotecia,on vastaavanlainen strateginen kumppanuus voimassa toistensa, ja samalla myös muiden palveluntarjoajien kanssa.

Navis ja ZPMC tekevät jo aktiivisesti yhteistyötä Intiassa, Kiinassa, Latinalaisessa Amerikassa ja muilla alueilla. Tuomalla  yhteen toimialan johtavia ohjelmistoja, laitteita ja palveluita ZPMC ja Navis tarjoavat integroidun ratkaisun uusien  satama-automaatiohankkeiden käynnistämiseen sekä nykyisten terminaalien infrastruktuurien ja järjestelmien optimointiin ja/tai automatisointiin, ja näin parantavat tuottavuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä.