DI Laura Ansaharju (44) on nimitetty VR Groupin henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.4.2022. Ansaharju siirtyy tehtävään Finnairilta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2011 erilaisissa henkilöstön johto- ja kehittämistehtävissä.

-Hyvä työntekijäkokemus mahdollistaa myös hyvän asiakaskokemuksen. Lauran monipuolinen kokemus henkilöstön kehittämisestä palvelu- ja logistiikka-alalla antaa hyvät lähtökohdat työntekijäkokemuksen parantamiseen VR:llä, asiakkaidemme parhaaksi, sanoo toimitusjohtaja Lauri Sipponen.

-Tuskin maltan odottaa pääseväni aloittamaan työni VR:llä yhdessä henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Asiakaslähtöisen kulttuurin ja hyvinvoivan organisaation edistäminen kestävän kasvun ja uusiutumisen mahdollistajina innostavat. Lisäksi koen, että VR:n rooli vastuullisena yrityksenä paitsi ympäristön ja yhteiskunnan kannalta, myös turvallisuuden ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä, antaa työlle poikkeuksellisen suuren merkityksen, kommentoi Laura Ansaharju.