SuperMax – Valmiina töihin!

THW on Saksan liittovaltion pelastuspalveluvirasto, joka tarjoaa teknistä helpotusta katastrofien, julkisten hätätilanteiden ja suurten onnettomuuksien aikana, ja toimii sekä Saksassa että ympäri maailmaa. Saksan sisäasiainministeriön hankintavirasto valitsi tarjouskilpailussa MAN Truck & Bus Deutschlandin toimittamaan THW: lle yhteensä 950 ajoneuvoa.

178 ajoneuvoa ovat kokeiltuja ja testattuja MAN TGM 18.290 -malleja, joissa kaikki pyörät vetävät ja ne ovat varustettu lehtijousituksella etu- ja taka-akselilla sekä pitkällä hytillä MAN Individualilta.

Tämän lisäksi 210 MAN TGM 18.290 henkilöstöautoa, joissa on miehistön ohjaamot ja pressun peittämä runko 4x4 alustalla, jossa on etu- ja taka-akselien lehtijousitus. Tähän järjestelmään kuuluu myös 400 MAN TGM 18,290 monikäyttöautoa.

Osa 152 MAN TGS 18.420-autoista on varustettu kuormausnostureilla. Kymmentä säiliöautoa käytetään liittovaltion poliisin helikoptereiden tankkaamiseen. Jotta polttoainetarjonta ei toimi vain hyvin kehittyneillä lentoasemilla, Saksan liittotasavallan poliisi tilasi MAN TGS 18.420 4x4H BL säiliöautot lisäksi MAN HydroDrive hydraulisella etupyörävedolla.