SuperMax – Valmiina töihin!

Tämä vuosi on erityinen IVECOlle kahden uuden mallin lanseerauksineen. Tule tutustumaan molempiin uusiin malleihin osastollemme perjantaina ja lauantaina klo 10.00 – 18.00.

Uusi Daily nostaa liitettävyyden uudelle tasolle ja avaa maailman täynnä uusia palveluja, joista voidaan räätälöidä asiakkaan liiketoimiin ja ajoneuvon käyttötarkoitukseen täydellisesti sopiva paketti. Se tarjoaa täyden valikoiman kuljettajan apuna toimivia ADAS-järjestelmiä ja paranneltuja turvaominaisuuksia sekä takaa luokkansa parhaimman ohjaamomukavuuden ja ajokokemuksen.

Teknologia palvelee kuljettajaa ajoa tukevilla ja turvallisuutta parantavilla toiminnoilla. uusi Daily esittelee laajan valikoiman kuljettajan apuna toimivia ADAS-järjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja auttavat kuljettajaa keskittymään työhönsä, joka vaatii yhä useammin monen tehtävän samanaikaista suorittamista. Näiden ominaisuuksien kehittelyssä IVECO on keskittynyt toimintoihin, jotka on tarkoitettu avuksi erityisesti kaupunkitehtäviin.

Liitettävyys maksimoi käytettävyysajan ja avaa oven uusien palvelujen maailmaan. uusi Daily yltää jälleen uudelle tasolle liitettävyydessä osana laajempaa digitaalista muutosta, joka alkoi 2016 Daily Business UP -sovelluksen myötä.

Uusi Daily tarjoaa parasta suorituskykyä ja kestävyyttä kaikkiin tehtäviin. uusi Dailyn mallisto on maineensa mukaisesti kattava: se on luokkansa ainoa ajoneuvo, jonka moottorin voi valita kahdesta vaihtoehdosta, joista kumpikin on optimoitu antamaan paras suorituskyky jokaiseen tehtävään.

Jopa 10 % polttoainesäästöt kaupunkitehtävissä ja jopa 10 % pienemmät huoltokustannukset. uusi Daily erottuu edukseen polttoainetaloudellisuutensa ansiosta. Sen mahdollistavat monet ominaisuudet, kuten Start&Stop-järjestelmä, joka on nyt vakiotoimintona kaikissa 2,3-litraisella F1A-moottorilla varustetuissa malleissa, mukaan lukien Daily Hi-Matic.

Toiminnallinen muotoilu tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta ja kustannusetua. Dailyn tunnistaa välittömästi muotoilustaan, josta on tullut osa sen vahvaa identiteettiä. Tärkeintä on, että jokaisella elementillä on selkeä tarkoituksensa, kuten esimerkiksi uusilla kevytmetallivanteilla, jotka osaltaan optimoivat hyötykuorman, sekä kestävillä LED-valoilla, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät kuluja, koska niitä ei tarvitse vaihtaa koko ajoneuvon käyttöiän aikana. Uutta etupuskuria on laajennettu ilmastoinnin lisäämiseksi ja samalla moottorin ja jäähdyttimen suojaamiseksi. Puskuri valmistetaan kuumapuristamalla, minkä ansiosta se on hyvin vankka ja kestävä.

IVECO S-WAY: IVECOn raskas kuorma-auto seuraavalle vuosikymmenelle

IVECO S-WAY:ssä yhdistyy kaikki aiempien sukupolvien edistysaskeleet sekä uusi ohjaamo, joka on suunniteltu vastaamaan täysin kuljettajan ja omistajan tarpeita. Kovassa kilpailussa pärjätäkseen logistiikkaoperaattorit tarvitsevat kalustoltaan huippuluokan käytettävyysaikaa, tehokkuutta ja tuottavuutta. Uusi IVECO S-WAY täyttää kaikki vaatimukset tarjoamalla täydellisen ja vailla vertaansa olevan kattauksen ominaisuuksia ja palveluita, jotka on kehitetty keskittyen kuljettajaan, kestävyyteen ja uuteen laajennettuun liitettävyyden tasoon, jolla pyritään alentamaan kokonaiskäyttökustannuksia.

Kyseessä on enemmän kuin pelkkä tuote: IVECO S-WAY tarjoaa liiketoimintamallin, joka kattaa ajoneuvon koko elinkaaren ja auttaa IVECOn asiakkaita vastaamaan omien asiakkaidensa vaatimuksiin. 

 Uuden ohjaamon kuljettajakeskeinen suunnittelu takaa ensiluokkaiset ohjaamo- ja työskentelyolosuhteet tilavan ympäristön, erinomaisen ajoergonomian sekä hyvin suunnitellun toiminnallisuuden ja mukavuuden yhdistävän kokoonpanon ansiosta. Suunnittelussa on otettu huomioon myös kuljettajan turvallisuus. Ajoneuvossa on vahvistettu rakenne (ECE R29.03 -törmäystestin mukainen), ja ajonäkyvyyttä on parannettu kaikkiin suuntiin ja kaikissa olosuhteissa.

 Ohjaamon uudelleensuunnittelussa IVECO on hyödyntänyt kaikki tilaisuudet, joissa kustannustehokkuutta ja tuottavuutta on voitu lisätä omistajan eduksi. Uusi muotoilu optimoi aerodynaamisen suorituskyvyn lisäämällä ajoneuvon erinomaista polttoainetehokkuutta entisestään jopa 4 prosentilla. Alhaiseen kokonaiskäyttökustannukseen on voitu vaikuttaa myös muotoilulla, kuten moniosaisella puskurilla, joka pienentää merkittävästi korjauskuluja, sillä vain vaurioitunut kohta tarvitsee vaihtaa.

IVECO S-WAY: 100-prosenttisesti liitettävä kuorma-auto

IVECO S-WAYn uusi, edistynyt Connectivity Box mahdollistaa tehokkaan liitettävyyden ja mullistaa käyttökokemuksen. Se kerää, käsittelee ja siirtää tietoja reaaliaikaisesti. Se toimii palvelualustalla, joka on kehitetty yhteistyössä Microsoftin kanssa. Alusta tarjoaa turvallista tiedontallennusta ja -hallintaa sekä monia lisäarvoa tuovia palveluita. Omistajat ja kuljettajat ovat jatkuvasti yhteydessä ajoneuvoon mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan käyttäjäystävällisen MyIVECO-verkkoportaalin ja -sovelluksen kautta.

 IVECO S-WAY parantaa liitettävyyden avulla kuljettajan ohjaamo-olosuhteita tarjoamalla ensiluokkaisen ajokokemuksen edistyneiden kuljettajaa avustavien ja ajotyyliä parantavien ominaisuuksien avulla. MyIVECO EASY Way -sovelluksen käyttäjäystävälliset ominaisuudet auttavat kuljettajaa työskentelemään vaivattomasti ja tehokkaasti.

 IVECO S-WAYn edistynyttä liitettävyyttä on kehitetty myös logistiikkaoperaattoreiden avuksi varmistamaan liiketoiminnan tuottavuutta maksimoimalla ajoneuvon käyttöaika, tarjoamalla jatkuvaa ja ennakoivaa huoltoa My IVECO Way -ratkaisujen avulla ja varmistamalla matalat kokonaiskäyttökustannukset. Kaluston suorituskyvyn ja tehokkuuden optimoimiseksi se tarjoaa myös modulaariset räätälöidyt ensiluokkaiset palvelut, joihin sisältyy muun muassa ammattimainen polttoaineneuvonta, kaluston hallinta ja huolto.

 IVECO S-WAY: kestävän kehityksen kuorma-auto

Uusi IVECO S-WAY perustuu merkin raskaiden ajoneuvojen malliston erinomaiseen ja kestävään suorituskykyyn sekä vähentää entisestään hiukkasmääriä sekä NOx- ja CO2-päästöjä. Alkuperälleen uskollisena se yhdistää pienet kokonaiskäyttökustannukset mataliin päästöihin. Tämän mahdollistaa ainutlaatuinen HI-SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä, edistyneen moottoriteknologian ja Hi-Tronix -vaihteiston aikaansaama poikkeuksellisen hyvä polttoainetehokkuus sekä useat polttoainetta säästävät ratkaisut, kuten Smart EGR.

Vihreää kalustoa haluaville logistiikkaoperaattoreille IVECO S-WAY Natural Power on edelleen ainoa LNG-käyttöinen kuorma-auto, jonka toimintasäde pitkän matkan kuljetuksiin on jopa 1 600 km 460 hv:lla. Ajoneuvon ansiosta he voivat hyötyä kaikista maakaasun eduista. Maakaasu on ainoa välittömästi saatavilla oleva vähäpäästöinen vaihtoehto raskaiden ajoneuvojen dieselille, ja sen hiukkaspäästöt ovat 99 % pienemmät verrattuna dieseliin, NO2-päästöt 90 % pienemmät, ja biometaania käytettäessä CO2-päästöt ovat jopa 95 % pienemmät, eli lähellä nollaa.

Uusien mallien ohella voit tutustua Power Truck Showssa osastollamme myös muuhun kalustoon:

- Uusi IVECO S-Way, ensiesittely Suomessa!
- IVECO uusi Daily MY19, 35S18A8 V 16m3
- IVECO Stralis AD260S40 6x2, Piakon 7,7 m lavalla ja Palfinger PK 22 tm nosturi
- IVECO Stralis AS440S46T/P LNG/CNG maakaasu tankeilla 460 hv veturi