SuperMax – Valmiina töihin!

Ford Trucksin ja Turbotrucksin välinen sopimus allekirjoitettiin ja julkistettiin maaliskuun lopulla Swissotel Hotel Moscowissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Ford Trucks panostaa nyt vahvasti uusien markkinoiden avaamiseen itäisessä Euroopassa. Nyt vuorossa on verkoston rakentaminen Venäjälle. Ford Trucksin ja Turbotrucksin johto allekirjoittivat yhtiöiden välisen koko Venäjän kattavan myynti- ja jälkimarkkinointisopimuksen maaliskuun lopulla Moskovassa.

Turbotrucks ryhtyy palvelemaan laajan verkostonsa kautta Ford Trucksin asiakkaita Venäjällä myynnissä, jälkimarkkinoinnissa, varaosapalveluissa ja käytettyjen autojen liiketoiminnassa. Ford Trucksin tähtäimessä on Venäjän suurimpien kaupunkien väliset tärkeimmät kuljetusreitit kattavan verkoston rakentaminen kahden seuraavan vuoden aikana.

- Uuden kumppanimme, Turbotrucksin, kanssa olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeatasoista asiakaspalvelua ja kilpailukykyisiä jälkimarkkinaratkaisuja niin myynnin, huollon, varaosien kuin tilojenkin suhteen, Fordin Trucksin kansainvälisen markkinoiden johtaja Emrah Duman kertoi.