Scania-Markkinajohtaja

Päästöt ovat olennainen osa Falckin yli 5000:n ajoneuvon ostoja suunniteltaessa, ja sähköautot ovat luonnollinen osa kehitystä. Päästöjä ei tule, kun Falckin uusimmat potilaskuljetukset saapuvat sairaalaan potilaiden kanssa. Uudet ajoneuvot ovat Nissanin sähköautoja, jotka ovat korvanneet osan Falckin dieselkalustosta.

Falck on myös testannut, voidaanko sähköautoja käyttää ambulansseina, ja yrityksen johto arvioi, että tulevaisuudessa Falckilla tulee olemaan paljon enemmän sähköautoja. Autoja on yli 5000 maailmanlaajuisesti.

Falck on erittäin tyytyväinen uusiin Nissaneihin, jotka on mukautettu potilaan kuljetusolosuhteisiin. Niissä on tilaa neljälle matkustajalle, kuljettajalle sekä rollaattorille ja matkalaukkuille. Kaikki Falckin autot on varustettu defibrillaattorilla. Lisäksi takaistuimen takana on erityinen verkko, jolla matkustajat suojataan ja erotetaan tavaratilasta. Saatavana on myös tehtaalla asennettu pysäköintianturi ja kaksinkertaiset liukuovet turvallisuuden ja sisäänpääsyn parantamiseksi.