MAN - Vaihtoautot

Täyssähköisen Opel Corsa-e:n kuvat on julkistettu. Uutuuden toimintamatka on 330 km (WLTP1) ja siinä on tehoa 136hv (100kW). Corsa-e:ssä on myös IntelliLux LED® Matrix -valot – ensimmäistä kertaa pienten autojen segmentissä.

Viisipaikkaisen täyssähkö-Corsan 50 kW:n akulla on kahdeksan vuoden takuu ja akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin 30 minuutissa. Varaustilan voi tarkistaa kätevästi ”MyOpel”-sovelluksen avulla ja näin ollen optimoida muun muassa latausajankohtaa ja kustannuksia.

Ajotiloja on kolme – normaali, Eco ja Sport. Sport-ajotilassa Corsa-e vastaa kaasuun herkemmin. Eco-tila puolestaan pidentää toimintamatkaa ajomukavuudesta tinkimättä. 136-hevosvoimaisen moottorin ja 260 Nm:n välittömän väännön ansiosta Corsa-e on ketterä ja nopeasti reagoiva. Corsa-e kiihtyy nollasta 50km/h nopeuteen vain 2,8 sekunnissa ja nollasta 100 km/h nopeuteen 8,1 sekunnissa.

Opel on juuri uudistanut mallistonsa Suomessa ja tuonut suosituimpien malliensa vakiovarusteluun uusia, ainutlaatuisia ominaisuuksia. Muun muassa Astra-, Insignia-, ja Grandland X -mallistoissa on jatkossa kolme uutta, ainutlaatuisen kattavaa varustetasoa – Comfort, Innovation Plus ja Executive. Esimerkiksi Astra- ja Insignia-malleissa Innovation Plus -varustetaso sisältää näiden mallien segmentissä ainutlaatuisen edistykselliset LED Matrix -ajovalot. 

Opel on samalla pidentänyt henkilöautomalliston takuun kahdesta vuodesta kolmeen. Kilometrirajoituksena uudessa kolmen vuoden takuussa on 90 000 km.