MAN - Vaihtoautot

Neljännen kerran järjestettävä, kansainvälinen Railforum 2019 -seminaari kokoaa 26.9.2019 logistiikan ja liike-elämän yrityksiä, organisaatioita ja asiantuntijoita Euroopasta ja Aasiasta Kouvolan kaupungintalolle.

Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka avaa seminaarin. Ohjelmassa on puheenvuoroja Railgate Finlandin yhteistyökumppaneilta Aasiasta ja Euroopasta. Puhujina ovat muun muassa Narvikin Sataman johtaja Rune J. Arnoy, Narvikin Satama, senior advisor Mona Mansour, Pohjois-Ruotsin Eurooppa-toimisto, tietojohtaja Juha Kenraali, Trafi ja myyntipäällikkö Antti Pursiainen, VR Transpoin sekä Jarkko Rantala, BSW Finland Oy.

Puheenvuorojen teemat käsittelevät laajasti Kouvola-Xian –konttijunayhteyden tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnalle, Railgate Finland -reitin läntistä ulottuvuutta Pohjois-Amerikkaan ja tavaraliikenteen digitalisointia. Venäjän sallima määräaikainen elintarvikevienti transitoliikenteessä on myös seminaarin ajankohtainen teema.

Paneelikeskustelussa puidaan kuljetusten vaikutusta ilmastoon. Aiheesta keskustelevat muun muassa MEP Merja Kyllönen Euroopan Parlamentista ja Finnlinesin myyntijohtaja Staffan Herlin.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Peter Nyman. Lisätietoa ohjelmasta ja järjestelyistä railforum.fi -sivuilta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on jo alkanut, Early Bird-hinta on tarjolla 30.6. asti.