MAN - Vaihtoautot

Uusi Mercedes-Benz Sprinter niinsanotulla ”karvalakki” varustuksella eli vähillä lisävarusteilla on kestävä työkalu ammattilaisen käyttöön. Aiemmin meillä oli testissä Sprinter lähes kaikilla varusteilla, tällä kertaa on vuorossa karvalakkimalli.

Moni ammattilaiskuljettaja ei välttämättä vielä nykypäivänäkään kaipaa uusimpia avustimia ja kosketusnäyttöjä autoonsa. Näissä tapauksissa on hyvä varustella auto vain varmasti tarpeellisilla optioilla.

Tämän Sprinterin ohjaamossa vastaan tulee muoviratti, manuaalivaihteisto, yksinkertaisin FM/AM radio ja varustenappien tilalla olevat rivit muovisia täytepaloja. Ensivaikutelma on hieman karumpi kuin tappiinsa varustellussa mallissa, mutta ohjaamoon tottuu pikaisesti. Manuaalivaihteisto toimii napakasti ja pykälät löytyvät kuin itsestään, näin hyvin toimiva manuaali onkin vallan hyvä vaihtoehto automaatille. Toimintavarmuutensa, hintansa, tuntumansa ja vähemmän huoltotarpeensa vuoksi moni sen vielä valitseekin. Selvitä muut järkisyyt Sprinterin hankinnalle Auto, tekniikka ja kuljetuksen seuraavasta, 06.05 ilmestyvästä numerosta!