MAN - Vaihtoautot

Cargoteciin kuuluva Kalmar toimittaa yhteensä 32 diesel-sähkökäyttöistä konttilukkia Italiaan Medcenter Container Terminalille (MCT), jonka omistaa Terminal Investment Limited (TIL). Tilaus kirjattiin Cargotecin vuoden 2019 toisen vuosineljänneksen tilauskantaan, ja kaikki laitteet on suunniteltu toimitettavaksi vuoden 2019 neljännen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

MCT sijaitsee eteläitalialaisessa Gioia Tauron suursatamassa, joka pystyy käsittelemään suurimpiakin Aasian-Välimeren reittien aluksia. Terminaalin läpi on kulkenut yli 50 miljoonaa TEU:ta sen jälkeen, kun se aloitti toimintansa vuonna 1995. Terminaalin kapasiteetti on 4,2 miljoonaa TEU:ta vuodessa. Yhteensä Kalmar on toimittanut MCT:lle 164 konttilukkia terminaalin avaamisen jälkeen.

Kalmarin konttilukeissa on erittäin taloudellinen dieselsähköinen voimanlähde ja ne ovat ketteriä, hiljaisia ja helposti huollettavia. Tilava ergonominen ohjaamo ja intuitiivinen käyttöliittymä parantavat tuottavuutta varmistamalla kuljettajille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Kalmarin konttilukit täyttävät uusimmat pakokaasupäästövaatimukset ja ne voidaan tarvittaessa automatisoida jälkiasennuksena.