MAN - Vaihtoautot

Renault Trucks lanseeraa uuden Masterin, jossa on rohkean järeäksi muotoiltu keula, täysin uusi sisustus, kuten uudistettu kojelauta ja ohjauspyörä, sekä käytännölliset, ergonomiset säilytystilat. Tämän kunniaksi Renault Trucks tuo markkinoille ainutlaatuisen Master Red EDITIONin.

Uusi Renault Master tarjoaa myös uusia kuljettajan apujärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi aktiivinen jarru, sivutuuliavustin, pysyvä takanäyttö, kuolleen kulman varoitin sekä etu- ja takapysäköintiavustin.

Uudessa Masterissa on kuusi uutta Euro 6d-temp- ja Euro VI -dieselmoottoria, 130–180 hv / 400 Nm, sekä 57 kW:n sähkömoottori. Kaikki dieselmoottorit on varustettu Twin-Turbo-tekniikalla, jossa on optimaalisen ajokäytöksen varmistamiseksi yhdistetty matalan pään vääntömomentti ja tehokkuus. Polttoaineen kulutus laskee siten jopa 1 l/100 km, ja CO2-päästöt pysyvät edelleen hallinnassa.

Master Red EDITION on uusi Renault Trucksin erikoisversio

Renault Trucks Master Red EDITION on saatavana kaikissa malleissa, ja se on vakiona varustettu uudella 150 hv/385 Nm:n Euro 6d-temp-moottorilla.

Master Red EDITIONissa on vakiovarusteena myös vankka, tyylikäs kromisäleikkö, joka sopii ajoneuvon uusiin ajovaloihin.

Sisätilojen uudet hiilikankaiset istuinpäälliset, ilmastointiventtiileiden ja painikkeiden kromatut yksityiskohdat sekä uusi musta-krominen vaihteenvalitsin luovat harmonisen tyylikkään ja modernin tunnelman.

Master Red EDITION on varustettu ulosvedettävällä tasolla, joka tarjoaa lisää tilaa työskentelyyn tai rentoutumiseen, ja hansikaslokerossa on lisää tallennustilaa. Vakiovarusteena on myös langaton älypuhelinlaturi.

Master Red EDITIONissa on vakiovarusteena myös uusia laitteita, jotka parantavat kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta (ilmastointi, nopeudensäädin ja -rajoitin sekä ajovalojen ja pyyhkimien automaattinen kytkentä), ja siinä on uusia toimintoja, kuten USB-Bluetooth-radio, sivutuuliavustin ja kaksipainikkeinen taittoavain.