Scania 70 vuotta Suomessa

Jungheinrich esitteli LogiMAT 2019 -messuilla uuden sähkökäyttöisten vastapainotrukkien mallisarjan. Mallisarjan 6 suurtehotrukki 900 mm:n kuorman painopisteellään kantaa jopa 9 tonnin kuormia ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Jungheinrichin tuotevalikoima sisältää jo viisi EFG-mallisarjaa. Vuonna 2019 valikoimaa täydennetään vielä yhdellä mallisarjalla. Sähkökättöinen EFG-mallisarja 6 on suunniteltu erityisen suurta suorituskykyä vaativaan käyttöön juoma- tai rakennusmateriaalialan tukkukaupoissa tai koneenrakennuksessa. Jopa 9 tonnin kantavuudellaan ja 900 mm:n kuorman painopisteellään tämä sähkökäyttöinen trukki tulee kuulumaan sisälogistiikkamarkkinoiden vahvimpiin.

- Suuri, suurempi, EFG. EFG-mallisarja 6 tuo jykevää voimaa ja sähäkkää tehoa asiakkaidemme varastoihin ja suoriutuu vaivatta raskaimmistakin tehtävistä. 9 tonnin kantavuudellaan EFG-mallisarja 6 panee vertailuperusteet kerralla uusiksi. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa maksimaalista tehoa minimaalisella kulutuksella, Jungheinrichin myyntijohtaja Christian Erlach toteaa.

EFG-mallisarja 6 on saatavana litiumioniteknologialla kuin myös vanhalla tutulla lyijyakullakin varustettuna. Harkittu voimansiirtokonsepti käsittää kaksi ajotoiminnon epäsynkronista moottoria ja kaksi nostotoiminnon synkronista reluktanssimoottoria. Siten EFG-mallisarja 6 tuottaa maksimaalisen tehon minimaalisella kulutuksella. Tämän segmentin asiakkaiden korkeita vaatimuksia silmällä pitäen mallisarjan 6 trukeissa on vakiovarusteena drive & liftPLUS. Heavy Duty -hydraulilohkonsa ansiosta sähkökäyttöinen vastapainotrukki takaa tinkimättömän tehon myös raskaita lisälaitteita käytettäessä.

Jungheinrichin EFG-mallisarjan 6 trukkeja on saatavana 14 eri vaihtoehtona. Neljä eri kantavuusvaihtoehtoa (6−9 tonnia), kaksi kuorman painopistettä (600 mm ja 900 mm) sekä akkukoot 1240−1548 Ah mahdollistavat trukin räätälöinnin tarkasti jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vakiomalli pitkällä akselivälillä kompensoi kaikki ajoalustan epätasaisuudet ja takaa erinomaisen ajomukavuuden. Kompaktimallit ovat lyhyempiä ja siten ketterämpiä kuin mitkään muut markkinoilla olevat kilpailevat mallit.