Scania 70 vuotta Suomessa

Nissanin kevyiden hyötyajoneuvojen valikoimaan kuuluvat NV200-, e-NV200- ja NV300-pakettiautot ovat nyt saatavilla matkailuautoiksi rakennettuina versioina. Kukin matkailuautoksi tehty pakettiauto tarjoaa mukavat sisätilat tien päällä matkustamisesta nauttivalle neljälle ihmiselle. Matkailuautoon on integroitu modernit mukavuudet kuten liesi, jääkaappi, hanalla varustettu allas sekä runsaasti säilytystilaa.

Illan pimetessä matkailuauto muuntautuu makuutilaksi, josta löytyvät vaahtomuovipatja kahdelle hengelle, kaikki ikkunat peittävät pimennysverhot sekä lämmitys/viilennysjärjestelmä. Kolmikon tilavimpaan matkailuautoon, NV300:een, mahtuu myös toinen parivuode korotetun katon ansiosta.

Asiakkaat voivat konfiguroida Nissan-matkailuautonsa omien tarpeidensa mukaisesti. Saatavilla on muun muassa aurinkopaneeleita sähkölaitteiden lataamiseen tai markiisi lisävarjon saamiseksi.

NV300:een on saatavilla kahta pituutta: 4 399 mm ja 5 399 mm, ja NV200 ja e-NV200 pituus on 4 400 mm. Kustakin mallista on valittavissa kaksi toisistaan eroavaa varustetasoa, Pacific ja Weekender.

NV200- ja NV300-autojen voimalinjat perustuvat Nissanin dieselmoottoriin joko 1,5-litraisena (NV200) tai 1,6-litraisena (NV300). Ympäristön kanssa sopusointua hakevat matkailijat voivat valita matkakumppanikseen täyssähköisen e-NV200-matkailuauton. 40 kWh:n akusta virtalähteensä saavan e-NV200 toimintamatka on 280 km (NEDC) tai 200 km (WLTP) yhdellä latauksella.

Nissanin päällirakentajakumppanina toimi espanjalainen matkailuautojen korimuunnoksiin erikoistunut yritys BRAM Technologies. Vastaavanlaisia korimuunnoksia saa muiltakin valmistajilta muualla Euroopassa.

Nissan takaa kevyiden hyötyajoneuvojensa laadun ja tarjoaa niihin viiden vuoden tai 160 000 km:n ajan voimassa olevan valmistajan takuun Euroopassa. BRAM Technologies tarjoaa kahden vuoden takuun kaikille korimuunnoksissa käytetyille elementeille.