Scania 70 vuotta Suomessa

Taksi Helsinki on sopinut ostavansa Valopilkku-sovelluksen ja sitä koskevan liiketoiminnan Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:ltä. Valopilkku-sovellus siirtyy sopimuksen mukaisesti Taksi Helsingin omistukseen kesällä 1.7.2018. Taksi Helsinki sitoutuu kehittämään sovellusta entistä monipuolisemmaksi.

Taksi Helsingin taksit tulevat jatkossa ajamaan myös Valopilkulla tilattuja taksikyytejä Helsingissä. Teknisesti tämä on mahdollista lähipäivien sisällä. Muilla paikkakunnilla Valopilkulla tilaaminen pysyy entiseen tapaan toiminnassa.

Valopilkku-sovelluksen osto tukee Taksi Helsingin tärkeäksi kokemaa matkaketjuajattelua eri liikkumispalveluiden yhdistämisessä. Takseilla on siirtymissä tärkeä rooli ja syventämällä yhteistyötä valtakunnallisten taksipartnereiden kanssa Taksi Helsinki saa asiakkaille lisää yhteyksiä yhden palvelun kautta.

Valopilkku palvelee yli 200 paikkakunnalla ja sen kautta tavoittaa jopa 7500 taksia. Palvelu toimii kotimaan lisäksi myös Virossa Tallinnassa sekä Ruotsissa Haaparannassa. Tilaaminen sovelluksella on maksutonta. Sovelluksella voi tehdä heti- ja ennakkotilauksen, ja tilaukseen voi valita myös autotyypin tilataksista farmariin ja normaaliin henkilöautoon. Saapuvaa taksia voi seurata kartalla. Valopilkulla asiakas voi arvioida matkan ja kuljettajan 1-5 tähdellä sekä myös omin sanoin. Sovelluksella tilataan tällä hetkellä noin 130 000 matkaa kuukaudessa.